«Farmen 2020»

Raser mot produksjonen: - Ble fly forbanna

I søndagens episode blir ukesoppdraget sabotert, men det blir likevel godkjent. Sabotøren, Daniel Viem Årdal, raser mot produksjonen som følge av dette.

FIKK GODKJENT: Daniel Viem Årdal (nummer to fra høyre) saboterte ukesoppdraget i søndagens episode, men det endte likevel opp med å bli godkjent. Nå raser han mot produksjonen. Foto: Alex Iversen / TV 2
FIKK GODKJENT: Daniel Viem Årdal (nummer to fra høyre) saboterte ukesoppdraget i søndagens episode, men det endte likevel opp med å bli godkjent. Nå raser han mot produksjonen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I starten av søndagens episode av «Farmen» får man se Karianne Kopperstad (28) oppdage at noen har sølt rød maling over stabburstrappa, som er en del av ukesoppdraget.

Hun går raskt opp til storbondehuset for å si ifra til storbonde Per Gunvald Haugen (45) om at ukesoppdraget er blitt sabotert.

45-åringen kommer seg raskt ut for å se sabotasjen, og det er tydelig at han blir svært oppgitt. Han marsjerer deretter inn til Sindre Nyeng (23) og Daniel Viem Årdal (30), mens han utbryter: «Trappa er ødelagt. Dere kan gjøre hva dere vil. Godt jobba!»

Hadde ingenting å tape

I episoden er Haugen klar på at ukesoppdraget er ødelagt, og at det ikke vil bli godkjent. Da alle samles rundt bordet uttaler han at sabotasjen ikke kom som noen bombe og meddeler at de stopper alt arbeid.

Kort tid seinere i episoden innrømmer Viem Årdal at det er han som har sabotert.

- Jeg tror samtlige mistenker meg. Jeg blir overrasket hvis ingen gjør det. Jeg er her for å spille, og nå er vi i uke ti og jeg har ingenting å tape på å sabotere, sier han i episoden.

Storbondens hjelper Thor Haavik (26) er derimot rask til å ta grep ved å prøve å skrape bort malingen på trappa. Da dette går overraskende bra, bestemmer de seg for å prøve å gjennomføre ukesoppdraget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer