Heidi Montag og Lauren Conrad:

Raser mot «The Hills»-kollegaen

Den lange feiden mellom de to realitystjernene virker fremdeles ikke å være helt over.

AV-OG-PÅ VENNSKAP: Lauren Conrad og Heidi Montag hadde et turbulent forhold i den populære MTV-serien «The Hills». Foto: Mtv/Kobal/REX/NTB
AV-OG-PÅ VENNSKAP: Lauren Conrad og Heidi Montag hadde et turbulent forhold i den populære MTV-serien «The Hills». Foto: Mtv/Kobal/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er nå over 15 år siden første episode av «The Hills» rullet på TV-skjermene i USA, og gjorde hovedpersonene til noen av landets heiteste realitystjerner.

Serien bød på mye drama, høy partyføring, plastisk kirurgi og trøblete forhold.

Heidi Montag (34) og Spencer Pratt (37) var to av de mest profilerte fjesene i de fire åra serien gikk, og duoen skapte en rekke overskrifter - blant annet med sine økonomiske problemer og endeløse krangler med familiene sine.

I tillegg havnet de to stadig på kanten med de andre i serien, og Montag, som gjennomgikk hele ti operasjoner på en og samme dag i 2009, lå også i en bitter feide med Lauren Conrad (35) i flere år.

Nå kommer 34-åringen med nye stikk til sin tidligere venninne.

«Kunne vært milliardær»

Det var da Montag onsdag gjestet podkasten «Call Her Daddy» at hun åpnet opp om sine tanker rundt Conrad og hennes karrierevalg. TV-profilen mener nemlig at «The Hills»-kollegaen og Conrads rival, Kristin Cavallari (34), har vært mye smartere enn henne etter at serien ble tatt av lufta.

- For å være helt ærlig, så synes jeg Kristin er den mest suksessfulle. Jeg synes ikke Lauren har fått det til slik hun burde. Hun kunne vært Kylie Jenner. Hun var kjempeflink med sminke og burde ha startet med tutorials. Hvis hun hadde hatt et bra team rundt seg, så hadde hun vært milliardær nå, fortalte hun programleder Alexandra Cooper, ifølge flere internasjonale medier, deriblant E! News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer