Dag Sørås:

Raser mot uvaksinerte

Komiker Dag Sørås har lite til overs for dem som velger å ikke ta coronavaksinen.

FÅTT NOK: Komiker Dag Sørås er ikke redd for å såre dem han omtaler som «anti-vaxxere». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FÅTT NOK: Komiker Dag Sørås er ikke redd for å såre dem han omtaler som «anti-vaxxere». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld kom regjeringen med en pressekonferanse som har snudd opp ned på julestemningen hos mange. Munnbindpåbud og krav om hjemmekontor i flere regioner er noe de fleste av oss ikke har savnet de drøye to månedene det norske samfunnet har vært åpent.

Det har også vært snakk om at kommunene kan begynne å ta i bruk coronapass, i tråd med den økende smittetrenden. Det er komiker Dag Sørås (43) positiv til, ifølge Nettavisen.

Komikeren skulle nemlig i slutten av november ha et standup-show i Tromsø, som på det tidspunktet hadde et høyt smittetrykk. Kommunen vurderte dermed å ta i bruk coronapasset, slik at de kunne begrense smitten.

I forkant av showet tok 43-åringen til sine sosiale medier og skrev klinkende klart hva han mente:

«La det være klart - per nå blir det selvsagt show i Tromsø neste uke. Jeg er vaksinert, dere er vaksinert, og resten kan fucke off.»

Overfor Nettavisen forklarer han at han hadde fått flere spørsmål om showet ville bli avlyst, og skrev derfor denne uttalelsen i affekt.

Til Dagbladet forteller Sørås at han turnerte med soloshow store deler av pandemien, inkludert i tida før vi hadde vaksine klart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.