IKKE FORNØYD: Chris Brown mener voldtektsanklagene mot ham er respektløse, og avviser dem som blank løgn. Foto: NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Chris Brown mener voldtektsanklagene mot ham er respektløse, og avviser dem som blank løgn. Foto: NTB ScanpixVis mer

Raser mot voldtektsanklager: - Reinspikka løgn!

Chris Brown ble pågrepet, mistenkt for voldtekt. Tirsdag frafalt siktelsen, men etterforskningen fortsetter.

Tirsdag morgen kom beskjeden om at Chris Brown var pågrepet i Paris, mistenkt for voldtekt. Det var en 24 år gammel kvinne som skal ha fremmet påstander om en angivelig voldtekt som skal ha funnet sted tidligere i januar.

Fransk påtalemyndighet har frafalt siktelsen og løslatt den amerikanske popstjerna. Men etterforskningen fortsetter, skriver NTB.

Seint tirsdag kveld rykket Brown ut på Instagram, der han gjorde det klart hva han syntes om anklagene.

- Jeg vil bare gjøre det helt klart: Dette er reinspikka løgn!

- Respektløst

Rapperen uttrykker videre han han synes anklagene er respektløse både mot ham og familien.

Natt til onsdag har han postet en video som viser at han tilsynelatende er i full gang med videre planlegging av konserter.

Denne 24-årige kvinnen hevder at to bekjente av Brown også skal ha misbrukt henne. De skal også ha blitt pågrepet i saken.

29-åringen har de siste åra ofte havnet i medienes søkelys for helt andre grunner enn musikken. I 2017 ble Brown anmeldt for å ha slått til fotografen på sin egen fest.

Rufsete rulleblad

I august 2016 hevdet glamourmodellen Baylee Curran at Chris Brown skal ha pekt på henne med en pistol. Da postet artisten flere sinte Instagram-videoermens politiet ventet utenfor huset hans. Han skal ha funnet fram skytevåpenet etter en krangel om diamanter.

2009 ble han dømt til prøvetid og samfunnstjeneste for å ha vært voldelig mot sin daværende kjæreste Rihanna. Prøvetiden gikk ut i 2015.

I 2013 ble Brown og hans livvakt arrestert for overfall, og førstnevnte valgte kort tid etterpå å legge seg inn på en rehabiliteringsklinikk.

Seinere samme år ble han sparket ut av klinikken, fordi han hadde kastet en stein gjennom vinduet til bilen der moren hans satt.

I 2014 havnet han på ny i klammeri med loven, da han ble arrestert for brudd på prøvetiden. Samme år erkjente han straffskyld for overfallet han og livvakten sto bak i 2013, og ble dømt til to dager bak murene.