Bianca Ingrosso:

Raser på Palma-ferie: - Dra til Sverige!

Bianca Ingrosso er ikke fornøyd med ferieparadiset.

ADVARER: Bianca Ingrosso tar til Instagram for å advare sine følgere om dårlig service. Foto: Skjermdump / Instagram
ADVARER: Bianca Ingrosso tar til Instagram for å advare sine følgere om dårlig service. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

Svenske Bianca Ingrosso (27) har som mange andre valgt å reise til utlandet for å nyte sol og varme i sommer.

Mens hennes mor Pernilla Wahlgren (54) tilbringer sommeren i sine to feriehus på Marbella i Spania, har Ingrosso tatt turen til det spanske ferieparadiset Palma de Mallorca.

Influenseren har tidligere beskrevet Mallorca som sitt andre hjem, men denne gangen er hun derimot lite imponert.

Ingrosso tok til Instagram for å dele sin misnøye, det får imidlertid Aftonbladets kjendisblogger, Frans (27) til å reagere.

- Ikke reis

Til sine 1,3 millioner følgere på Instagram advarte influenseren mandag om servicen på øya.

Foto: Skjermdump/Instagram
Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

«Vi mistet nettopp solsengene som vi hadde booket. Ikke reis til Palma, haha. Du får ikke en solseng, lunsj- eller middagsreservasjon og servicen på hele øya er så, så, så dårlig! Folk må reise til Sverige for å se vennlig og profesjonell service. Neste år reiser vi til Saint Tropez i stedet, haha», skrev hun til et bilde av et basseng og grønne trær.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befant seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Grunnen til at Ingrosso og hennes reisefølge mistet solsengene de hadde reservert, var fordi de ikke rakk å ankomme i tide. Det skriver Aftonbladet-bloggeren, og refererer til en annen Instagram-historie influenseren skal ha delt.

Hvor mange mennesker Ingrosso er på tur sammen med er usikkert, men ut ifra hennes poster på bildedelingsplattformen kan det se ut som de er en stor gjeng.

«Hvem hadde trodd at det ville være folksomt på Spanias viktigste turistøy i høysesongen i august!» Skriver Aftonbladets-Frans i et blogginnlegg.

ÅPNER OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det i et besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

Videre skriver han blant annet:

«At det ikke er mulig å bestille bord samme dag for store grupper på Palmas mest populære restauranter i høysesongen er kanskje ikke så rart, men uansett hvor man drar om sommeren kreves det som regel litt planlegging dersom man er en stor gruppe.»

Mallorca er et svært populært reisemål for turister i sommerhalvåret, og ifølge Majorca daily bulletin har nærmere alle øyas hoteller vært fullbooket i juli.

I Palma og den nordlige delen av øya var opptil 95 prosent av kapasiteten til hotellene nådd i deler av juli.

KJEMPEKRANGEL: I «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

Kjøpte drømmeleilighet på Mallorca

I 2021 kjøpte influenseren en leilighet på ferieøya, noe hun delte på Instagram i mars i fjor.

«HERREGUD. Jeg har nettopp kjøpt drømmeleiligheten min på Mallorca», skrev hun og delte et bilde fra en leilighet med utsikt over øya.

Mallorca er en kjent øy for influenseren ettersom hennes far Emilio Ingrosso har bodd der i mange år sammen med sin kone Åsa.

Gjennom realityserien «Wahlgrens verden», og på sosiale medier, har influenseren flere ganger tatt til ordet for at hun er lei av å bo på hotell mens hun besøker faren.

Alt skal likevel ikke ha gått etter planen med leiligheten til 27-åringen.

I vår snakket nemlig hennes mor om kjøpet i en episode av podkasten «Wahlgren og Wistam», som hun har sammen med venninna Sofia Wistam (56).

SOMMERFERIE: Vi har tatt en prat med kjendisene om deres ferieplaner. Video: Rød Løper. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

– Hun har kjøpt en leilighet som skal bygges på Mallorca, men det har tatt utrolig lang tid og det har blitt utsatt, trolig på grunn av pandemien. Så hun får vente og se. Det kan hende at det ikke blir noe i det hele tatt og da vil hun nok se etter noe nytt, sa Wahlgren, referert i Expressen.

Det er uklart hvordan det i dag ligger an med leiligheten som Ingrosso har kjøpt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer