Ida Gran-Jansen:

Raser: - Sjokkerende

TV-profilen ble ikke imponert da hun besøkte Rush trampolinepark med barna.

HELT SYKT: Gran-Jansen reagerte på matutvalget. Foto: Morten Eik / Se og Hør
HELT SYKT: Gran-Jansen reagerte på matutvalget. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

35 år gamle Ida Gran-Jansen tok søndag formiddag til Instagram for å lufte sin misnøye over matutvalget hos diverse lekeparker i Norge. Frustrasjonen hadde sitt utspring i et besøk hos Rush trampolinepark hvor TV-profilen la merke til at det fantes få sunne alternativer for barn i matdisken.

«Hva skjer med nesten utelukkende usunn mat Rush Oslo? Er helt sjukt hvor lite sunne alternativer det finnes på lekeparker rundt omkring i Norge», skriver hun i en instagramhistorie.

- Det er et problem

Overfor Dagbladet forteller Gran-Jansen at dette slett ikke er første gang hun reagerer på liknende. På spørsmål om hva hun tenker om mangelen på sunn mat i lekeparker rundt om i landet, svarer hun:

- Hadde Rush vært det eneste stedet der barn ferdes som hadde gjort det, hadde det ikke vært noe problem. Problemet er når det er gjennomgående. Barn blir utsatt for dette over alt, sier hun, og legger til:

- Hvis du begynner å regne sammen alle dagene barn får i seg sukker på, så blir summen ganske stor. Lørdager, bursdager, avslutninger, sommerferie, vinterferie, påske, jul og da også alle aktiviteter som gjøres i helger og ferier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.