Carola Häggkvist

Raste mot Tinder - tilbake igjen

Den svenske artisten ble i forrige uke kastet ut av sjekketjenesten Tinder.

TILBAKE: Den svenske artisten Carola Häggkvist har fått tilgang til sjekkappen Tinder igjen. Foto: Morten Holm / NTB
TILBAKE: Den svenske artisten Carola Häggkvist har fått tilgang til sjekkappen Tinder igjen. Foto: Morten Holm / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke skrev den svenske artisten Carola Häggkvist (52) at hun hadde blitt kastet ut av sjekkeappen Tinder. Det kom fram i et innlegg på Instagram hvor hun blant annet skrev følgende:

«På mindre enn 24 timer! Første gangen noensinne jeg har gått inn her. Livet som kjendis … Ikke alltid fordeler. Folk, eller kanskje Tinder selv, tror at man er en falsk konto. Jeg ble så paff når det her skjedde, og følte meg utestengt uten noe som helst forklaring».

Det ble dermed ingen videre sveiping til verken venstre eller høyre for artisten, som for tida altså er singel. Det er ikke første gang en kjendis får kontoen sin utestengt, fordi både fans og appen selv mistenker at det ikke er den ekte kjendisen som står bak.

«Hva har skjedd, og hva har jeg gjort feil? Vet at jeg så at noen av de interessante mennene jeg hadde startet samtaler med på den korte tida jeg fikk begynte å lure på hvorfor jeg ikke kom tilbake til dem. Men da hadde nok Tinder allerede stengt meg ute», skrev hun, og fortsatte:

«Og jeg som tok meg fri hele fredagskvelden og nesten hele lørdagen, og kjente meg gjenopplivet over det faktum at det faktisk fantes noen bra 'gullfisker' igjen der ute …».

AKTUELL: Influencer Anniken Jørgensen er aktuell med sminkelansering og roman, men har ikke like mye hell på Tinder. Video: Rød Løper Vis mer

Fått tilgang igjen

Nå, bare noen dager seinere, er hun imidlertid tilbake igjen på sjekkeappen. Det forteller hun til TV4s «Efter fem», ifølge Expressen.

I intervjuet kommer det fram at hun fikk tilgang til Tinder på søndag.

- Veldig spennende å hoppe inn i noe som dette, for det er jo første gangen for meg, sier hun.

Artisten vet fortsatt ikke hvorfor hun ble kastet ut i utgangspunktet, men hun ser ikke bort ifra at hun selv kanskje kan ha gjort en feil i registreringen.

Det er imidlertid tydelig at flere menn har hørt fra seg til artisten, som røper at hun leter etter en mann som er kreativ, snartenkt og kan danse i samme takt som henne. Men å finne den rette er ikke bare enkelt, og Häggkvist beskriver det som å lete etter nåla i høystakken.

ÅPENHJERTIG: Influencer Emma Ellingsen forteller om livet på Tinder, hva hun tiltrekkes av i gutter og når hun sist var på date. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Man vil jo ha «the real deal», og kanskje det skjer? Men det vet man jo aldri. Kanskje skjer det på en haug med rare måter man ikke har noen anelse om, fortsetter hun.

Artisten har imidlertid ingen planer om å gi opp kjærligheten, og hun røper at hun heller ikke er ukjent for å melde seg på datingprogrammet «Bonde söker fru», som er Sveriges svar på «Jakten på kjærligheten».

Singel i et år

Den svenske sangstjerna har vært singel siden høsten i fjor. I november 2019 kom nemlig beskjeden om at hun og musikerkjæresten Jimmy Källqvist (50) hadde lagt forholdet på is, etter fem år som par.

- Vi har en varm vennskapsrelasjon, uttalte hun overfor Expressen, og la til at framtida deres som kjærester var usikker.

Carola og ekskjæresten møttes for første gang i 2014, og det tok ikke lang tid før de ble et par. Siden den gang har de kjøpt hus sammen i Sør-Afrika, samt en bolig i Steninge slottsby i Sverige.

SER IKKE SLIK UT: Amadeus Søgaard, sønnen til Runar Søgaard og Carola Häggkvist, har blitt en voksen mann. Sjekk hvordan han ser ut i dag! Vis mer

Hun har også vært gift med Runar Søgaard tidligere. Paret giftet seg i 1990, men skilte lag ti år seinere. Sammen fikk de sønnen Amadeus.

I 2012 valgte Häggkvist å adoptere datteren Zoe, fra Sør-Afrika.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer