«Luksusfellen»:

Raste ned i vekt etter brudd

Har gått ned hele 29 kilo siden mars.

UGJENKJENNELIG: Slik ser ikke Joacim Bjørnsen ut lenger. Foto: Viaplay
UGJENKJENNELIG: Slik ser ikke Joacim Bjørnsen ut lenger. Foto: Viaplay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Joacim Bjørnsen (26) var deltaker i årets andre episode av «Luksusfellen». Han deltok sammen med daværende kjæreste Julie Kittelsen (27) og de overrasket ekspertene med forbruket sitt.

- Det er i rekordsjiktet i «Luksusfellen», sa ekspert Magne Gundersen da de oppdaget at det tidligere paret brukte svimlende 15000 kroner i måneden på mat.

Nå er det imidlertid noe helt annet som vekker oppsikt: Bjørnsen har ikke bare tatt kontroll over økonomien sin, men har også lagt om livsstilen.

Til Dagbladet forteller han at han begynte å trene og spise bedre i mars og kan røpe at han på drøyt seks måneder har gått ned 29 kilo.

Begynte å trene etter bruddet

I etterkant av «Luksusfellen» kom nyheten om at det hadde blitt slutt mellom Bjørnsen og Kittelsen. Overfor Dagbladet kan 26-åringen røpe at det var etter bruddet han begynte å trene.

- Mye av endringen starta da jeg og Julie gikk fra hverandre, i alle fall med treninga. Jeg har aldri sett på meg selv som en bra person eller en som er høy på seg selv, jeg har alltid sett ned på meg selv, sier Bjørnsen og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer