«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Raste ned i vekt under «71 grader nord»-innspillingen

Ola-Conny Wallgren synes det er trist at hans landsmenn i «söta bror» ikke får se ham på tur.

TV-KLAR: Ola-Conny Wallgren er å se på tv-skjermen i tida fremover, i TVNorge-programmet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Her med Guro Fostervold Tvedten og Silje Norendal. Foto: Espen Solli
TV-KLAR: Ola-Conny Wallgren er å se på tv-skjermen i tida fremover, i TVNorge-programmet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Her med Guro Fostervold Tvedten og Silje Norendal. Foto: Espen Solli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I kveld har «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» premiere på atter en sesong på TVNorge. I år er det derimot noe som skurrer litt med den tittelen.

Produksjonen har klart å få med seg et godt lag med kjente nordmenn, men blant dem har det forvillet seg inn en svenske.

Ola-Conny Wallgren (55), kjent her til lands for sin deltakelse i programmet «Ullared», takket nemlig ja til å være med i den norske kjendisversjonen av det folkekjære programmet.

Da Dagbladet møtte ham på programmets lanseringsfest tirsdag kveld, kunne han derimot forklare bakgrunnen for valget.

Ned i vekt

- Jeg er jo ikke pur ung lenger, og har blitt 50 år, men jeg sa ja til slutt. Det angrer jeg ikke på, sier han, og fortsetter:

- Jeg liker Norge veldig godt, samtidig som jeg liker fjell og natur. Jeg kjenner meg hjemme og bekvem i skogen, samtidig som jeg også er glad i konkurranser og grensetesting.

Målet er, som alltid, å komme seg fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord. Det er en intens løype, og dersom man ikke er vant med natur kan det bli en prøvelse - noe flere andre deltakere Dagbladet har pratet med skrev under på at det var. Wallgren så derimot ikke på det sånn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer