Brian Austin Green:

Raste ned ti kilo

Stjerna åpner opp om en personlig kamp i nytt intervju.

DELER ÅPENHJERTIG: Skuespilleren forteller om sykdommen i nytt intervju. Foto: Christopher Smith/Invision/NTB
DELER ÅPENHJERTIG: Skuespilleren forteller om sykdommen i nytt intervju. Foto: Christopher Smith/Invision/NTB Vis mer
Publisert

«Beverly Hills 90210»-skuespiller Brian Austin Green (48) åpner opp i et nytt intervju med «Good Morning America», men denne gangen verken om skilsmisse eller filmroller.

Nå velger han å være åpen om en diagnose som har preget hverdagen, og som han beskriver som en «kamp».

- En skikkelig kamp

Til kanalen forteller skuespilleren at han sliter med tarmsykdommen Ulcerøs Kolitt, og hvordan det har påvirket helsa hans.

Green har med seg sin gravide kone i intervjuet, «Dancing With The Stars»-danseren Sharna Burgess (36), som sier hun ikke la merke til mannens diagnose før han raste ned i vekt.

- Jeg gikk ned rundt ti kilo, skyter Green inn.

Flere medier har omtalt saken, deriblant E! News og Aftonbladet.

SYKDOM: Realitystjerna ZaraLena Jackson ble rammet av sykdom, som også går ut over utseendet. Video: @zaralenajackson Vis mer

Ifølge Lommelegen er Ulcerøs Kolitt en kronisk tykktarmbetennelse som lager sår, og det finnes ingen kur. Symptomer kan være blodig, slimete avføring, men man kan også oppleve magesmerter, hyppig avføringstrang, vekttap og sykdomsfølelse.

Til tross for at 58-åringen aldri vil bli kvitt sykdommen, forteller han at han håndterer diagnosen ved å holde seg unna meieriprodukter og gluten.

- Så lenge jeg kan holde ting i systemet mitt som kroppen min ikke tror jeg forgifter den med, så kjemper den ikke tilbake, sa han og la til:

- Jeg spiste mat og ... det var som om kroppen min ikke behandlet noe av det. Det er en skikkelig kamp.

Takket kona

Det var i midten av april Green først fortalte offentlig om diagnosen. Det gjorde han ved å dele en video på Instagram, etter at følgerne hadde lagt merke til at han hadde vært borte fra sosiale medier i flere uker.

I videoklippet forteller han at han slet i seks og en halv uke på grunn av sykdommen, som «ikke var veldig gøy». Videre takker han kona for støtten, og for at hun tok hånd om barna hans Journey (5), Bodhi (7) og Noah (9), som han har sammen med ekskona Megan Fox (36).

KREFTSJOKK: Da Karsten Warholm løp seg inn i de norske hjertene med VM-gull i London i 2017, hadde kjæresten Oda Djupvik nettopp fullført sin siste kreftbehandling. Det kommer frem i NRK-serien «Karsten og Leif». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Green har også sønnen Kassius (19) med sin tidligere «Beverly Hills 90210»-kollega Vanessa Marcil (53).

Green og Fox holdt sammen i hele 16 år, og ti av dem som mann og kone, før skilsmissen ble et faktum i 2020.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer