Hertuginne Meghan:

Reagerer: - Ikke dårlig for en «bimbo»

En av hertuginnens tidligere kollegaer kommer med stikk mot Meghan.

BIMBO?: Hertuginne Meghan har fortalt at hun følte seg som en bimbo i en av de tidligere jobbene. Foto: Peter Manning/LNP/Shutterstock
BIMBO?: Hertuginne Meghan har fortalt at hun følte seg som en bimbo i en av de tidligere jobbene. Foto: Peter Manning/LNP/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere denne uka kunne hertuginne Meghan (41) komme med en rekke uttalelser fra tida som «koffertjente» i spørreprogrammet «Deal Or No Deal».

Det var i podkastserien «Archetypes» at hun mimret tilbake til starten av karrieren. Der avslørte hun også flere ulemper ved jobben, ifølge Deadline.

Hertuginnen begynte i jobben som 23-åring.

- Jeg endte opp med å dra hjem med en klump i magen, vel vitende om at jeg var så mye mer enn det som ble objektivert på scenen. Jeg likte ikke å føle meg tvunget til å være bare utseende og lite substans, og det var slik det føltes for meg på den tida - jeg ble redusert til denne spesifikke arketypen - bimbo, var blant det hun uttalte.

Nå reagerer en av 41-åringens tidligere kollegaer på uttalelsen.

Det er tidligere «koffertjente» Claudia Jordan (49), som i dag er kjent fra realityserien «The Real Housewives of Atlanta», som motsier hertuginnen. Ifølge Jordan stemmer nemlig ikke påstandene, ifølge News.au.com.

49-åringen medvirket i «Deal Or No Deal» fra 2005 til 2009, og sier blant annet at man var alt annet enn en «bimbo».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer