Signy Fardal:

Reagerer kraftig på moteprofilens uttalelser

- For noe ufornuftig å si.

UENIGE: Signy Fardal stilte nylig i et større intervju med Dagbladet. Enkelte av uttalelsene hennes falt imidlertid ikke i god jord hos norske toppbloggere. Foto: Andreas Fadum / Privat
UENIGE: Signy Fardal stilte nylig i et større intervju med Dagbladet. Enkelte av uttalelsene hennes falt imidlertid ikke i god jord hos norske toppbloggere. Foto: Andreas Fadum / Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I lørdagens utgave av Dagbladet fortalte den tidligere ELLE-redaktøren Signy Fardal (57) om tida etter at hun ga seg i jobben i motemagasinet. Hun fortalte blant annet åpenhjertig at hun savner jobben, men at det var enkelte aspekter i bransjen hun hadde sett seg lei på.

- Å være en del av den privilegerte gruppa utvalgte redaktører og influensere som er invitert til å se en visning, er en fantastisk jobb å ha. Men jeg er litt lei det gateteateret med influensere som drar med ti kofferter og skifter 15 ganger hver dag, og som synkroniserer med hverandre hva de skal ha på seg. Man ser at verden vil bedras, sa hun blant annet.

- Noe bittert

Moteprofilen forklarte også at ELLE, i likhet med andre motemagasiner, er blitt en slags influenser, men mente at bladet har mer å tilby enn andre influensere.

- Bloggere, som vi kalte det tidligere, har ført til en demokratisering av stylistrollen, og det er spennende. Men kvaliteten på det å tolke motebildet er ikke like god som det profesjonelle teamet til ELLE. Vi velger ting ut ifra hva som er viktig å vise. Influenserne er styrt av personlig stil, og egen lommebok, fordi de er betalt for å vise noe, uttalte Fardal i intervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer