Iman Meskini:

Reagerer på dette: - Grenseløst og respektløst

Iman Meskini mener «Farmen kjendis»-samtalen aldri burde ha funnet sted.

ÅPEN SAMTALE: Jahn Ivar «Mini» Jakobsen og Adam Ezzaris samtale på «Farmen kjendis» vekker reaksjoner. Foto: Espen Solli/TV 2
ÅPEN SAMTALE: Jahn Ivar «Mini» Jakobsen og Adam Ezzaris samtale på «Farmen kjendis» vekker reaksjoner. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Fy søren. Jeg så nettopp episode to av «Farmen kjendis», og den samtalen det refereres til her var rett og slett ubehagelig å se på. Det er veldig fint og åpent av Adam å ikke la seg påvirke av det, men jeg håper også folk ser hvor grenseløst og respektløst det er å stille noen så private spørsmål - også på TV», skriver tidligere «Skam»-stjerne Iman Meskini (24) på Instagram-story denne uka.

Hun sikter til hendelsen i onsdagens «Farmen kjendis», hvor tidligere «Skam»-skuespiller og muslim Adam Ezzari (23) og eks-fotballspiller Jahn Ivar «Mini» Jakobsen (56) hadde en lang og oppklarende prat om islam - hvor 56-åringen stilte flere spørsmål.

Reagerte

Under samtalen lurte Jakobsen blant annet på hvordan meddeltakeren stiller seg til sex før ekteskapet. Og 23-åringen, som giftet seg for drøye halvannet år siden, svarte ærlig at han ventet med samleie.

Meskini mener spørsmålene Ezzari ble stilt på TV-skjermen ikke hører hjemme noe sted.

- Jeg reagerte på denne samtalen og syntes det rett og slett var ubehagelig å se på. Jeg har vært gjennom lignende utspørring før og føler det ligger en forventning om at til muslimer er det liksom greit å spørre om hva som helst, sier hun til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer