Realityprofil Geir Magne Haukås:

Reagerer på «Farmen»-klipp: - Unngår å vise hvem jeg er

Geir Magne Haukås (47) tar et oppgjør med måten TV 2 har valgt å framstille ham på tv.

ÅPENHJERTIG: I onsdagens episode av «Farmen» snakker Eunike Hoksrød (39) og Geir Magne Haukås (47) dypere om sitt forhold til religion, som for lengst har vist seg å være vidt forskjellig. Foto: TV 2
ÅPENHJERTIG: I onsdagens episode av «Farmen» snakker Eunike Hoksrød (39) og Geir Magne Haukås (47) dypere om sitt forhold til religion, som for lengst har vist seg å være vidt forskjellig. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I onsdagens episode av «Farmen» ble tv-seerne vitne til en personlig samtale mellom to av årets kanskje mest profilerte deltakere, Geir Magne Haukås (47) og Eunike Hoksrød (39).

Samtalen, der Hoksrød forteller om utfordringene tilknyttet sin oppvekst i trossamfunnet Smiths venner, kommer etter uker med opphetede diskusjoner og høylytt munnhoggeri mellom nevnte deltakere.

Hoksrød brøt med menigheten i ung alder, og har aldri lagt skjul på sitt anstrengte forhold til religion. I onsdagens tv-klipp gir hun Haukås, som er kristen, et tydeligere bilde av hvorfor de til stadighet sliter med å komme overens.

Snakker ut

- Jeg trodde ikke jeg skulle reagere så kraftig på å møte et troende menneske her inne. Det har nok noe med å gjøre at det har hentet fram ting jeg har fortrengt i mange år, som å føle seg mindre verdt, forteller Tønsberg-kvinnen i programmet.

Videre i samtalen, der Hoksrød har ordet mesteparten av tida, påpeker meddeltakeren at hans tro ikke gjenspeiler det Smiths venner står for.

- Jeg har vært mye mer privilegert sånn sett, for jeg har vokst opp i statskirkekulturen. Det har vært viktig for meg å se dette fra din synsvinkel, og jeg takker deg for at du vil dele, sier Haukås, før samtalen avsluttes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer