«Farmen» 2017:

Reagerer på «Farmen»-klipping: - Bare en bikinikropp

Vidar Helseth (38) synes ikke noe om framstillingen av meddeltaker Amalie Snøløs (21).

FÅR OPPMERKSOMHET: TV 2 får så hatten passer for hvordan de har valgt å presentere «Farmen»-deltakeren Amalie Snøløs (21) på tv. Foto: Alex Iversen / TV 2
FÅR OPPMERKSOMHET: TV 2 får så hatten passer for hvordan de har valgt å presentere «Farmen»-deltakeren Amalie Snøløs (21) på tv. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det bor så mye fint i Amalie, men på tv er hun bare en bikinikropp. Det er skrekkelig trist å se at hun er framstilt sånn, sier Vidar Helseth (38) til Dagbladet.

Etter at den utslåtte «Farmen»-deltakeren røyk ut av realitykonkurransen i helga, har han fulgt sitt eget opphold på tv.

Og han liker ikke alt han ser.

- De plukker ut og dyrker én side av folk. Jeg føler at det norske folk blir fratatt veldig mange gode historier, sier han.

- Ordentlig frustrerende

Da Dagbladet snakket med den engasjerte tobarnsfaren foran tv-exiten søndag, var han tydelig i sin sak rundt framstillingen av egen person - og mente tv-seerne fikk inntrykk av at han var i overkant «lavmælt og anonym».

Hva gjelder meddeltaker Amalie Snøløs (21), synes Helseth det er urovekkende å se hvilke tv-bilder TV 2 og produksjonsselskapet Strix har plukket ut.

Han peker på at sørlandsjenta mistenkelig ofte blir filmet i bikinitopp, blant annet i et innslag fra forrige ukes episode, der Snøløs og hennes angivelige realityflørt, Mats Beilergaard Brennemo (28), setter opp et gjerde sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer