«Farmen kjendis»:

Reagerer på fram­stilling: - Karakterdrap

Konfliktene har virkelig rast fra seg i årets «Farmen kjendis». Men alt gjenspeiler ikke virkeligheten, mener flere deltakere.

KRANGLE-TV: Det har vært høy tempertaur i årets «Farmen kjendis», i alle fall om vi skal tro tv-bildene. Flere av deltakerne mener det har gått særlig utover én av dem. Foto: Espen Solli / TV 2
KRANGLE-TV: Det har vært høy tempertaur i årets «Farmen kjendis», i alle fall om vi skal tro tv-bildene. Flere av deltakerne mener det har gått særlig utover én av dem. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med finalen bare få dager unna, begynner det å tilspisse seg i årets «Farmen kjendis». Tirsdag kveld takket både komiker Espen Thoresen (62) og Eli Kari Gjengedal (49) for seg, og i onsdagens program skal gruppa krympes ytterligere.

Som seg hør og bør i et «Farmen»-univers, har ikke årets sesong forløpt uten intriger, uro og dramatikk. Deltakere og tv-seere kan se tilbake på feiden mellom John Arne Riise og Espen Thoresen, Mira Craig-oppvask i kulissene, Thomas Felbergs kruttsalve mot Sølje Berman, en utrøstelig Kine Olsen og en rasende Lasse Matberg.

Blant annet.

- Ikke i nærheten

Sånn sett kan man vel si at underholdningsverdien har vært treffsikker, for hva er igjen av «Farmen» hvis en skreller vekk det ovennevnte?

Mange timer med upubliserte opptak, i alle fall. Det sier seg selv, når et døgn med filming skal klippes ned til noen knappe timer, at mye ikke kommer med. Dette er også deltakerne meget klar over, og fra tid til annen blir TV 2 møtt med reaksjoner på klippejobben.

Skal vi tro årets gårdskjendiser har framstillingen av enkelte vært et tema internt i gruppa, i ukene det er blitt vist på tv. Av de Dagbladet har snakket med, er det flere som opplevde innspillingen som langt mer harmonisk enn slik det framstår på tv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer