«Farmen» 2020:

Reagerer på framstilling: - «Stakkars meg»

Sanna Khursheed ble andre deltaker ut av «Farmen». Nå reagerer hun på måten hun ble framstilt i løpet av sin tid på tv-gården.

TAPTE KAMPEN: Inger-Cecilie Grønnerød slo Sanna Khursheed i søndagens tvekamp på «Farmen». Sistnevnte føler hun ikke har fått vist hvem hun egentlig er. Foto: Alex Iversen / TV 2
TAPTE KAMPEN: Inger-Cecilie Grønnerød slo Sanna Khursheed i søndagens tvekamp på «Farmen». Sistnevnte føler hun ikke har fått vist hvem hun egentlig er. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige uke måtte årets første «Farmen»-deltaker pakke sekken og reise tilbake til 2020. I kjent stil vil en ny deltaker bli sendt hjem uke etter uke, fram til man seinere i år står igjen med en vinner som stikker av med både hytte og bil.

Denne uka har tv-seerne fått ta del i et nytt omfattende ukesoppdrag, hvor det også har kommet fram at enkelte deltakere jobber hardere enn andre.

En av dem som ikke kjenner seg igjen i framstillingen av seg selv på skjermen, er Sanna Khursheed (32), som i kveld måtte se seg slått av 47 år gamle Inger-Cecilie Grønnerød fra Halden i en intens sagekonkurranse.

Mens Grønnerød har mye relevant gårdserfaring, var dette første gang Khursheed tok opp en sag. Det ble likevel jevnt, men etter intens saging måtte Khursheed se seg slått av motstanderen.

- Syting og klaging

Da Dagbladet møtte Khursheed bare kort tid før hun sjekket inn på tv-gården, mente 32-åringen at hun i utgangspunktet ikke hadde noe på «Farmen» å gjøre, men at hun ønsket å vise hvordan forskjellige kulturer kan fungere sammen.

Dette har ikke blitt som hun så for seg, og nå mener rogalendingen at det ikke kommer riktig fram på skjermen hvem hun egentlig er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer