Elisabeth Andreassen:

Reagerer på media: - Fullstendig feil

Mener saken blir framstilt feil.

REAGERER: Elisabeth Andreassen mener media framstiller saken om avlyste konserter på feil måte. Foto: Heiko Junge / NTB
REAGERER: Elisabeth Andreassen mener media framstiller saken om avlyste konserter på feil måte. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag forrige uke kom nyheten om at flere norske artister, blant andre Elisabeth «Bettan» Andreassen (64), må avlyse julekonserter på grunn av det TV 2 beskrev som «labert billettsalg».

Andreassen og Are Hembre skulle opprinnelig holde konsert i Selbu kirke den 2. desember. Denne konserten ble avlyst.

- Det er en dyr produksjon med teknisk rigg og et ensemble på åtte personer som reiser. Det er også en turné som foregår i Trøndelag, så publikum med billetter i Selbu får tilbud om å bytte til for eksempel Stjørdal eller Røros. Noe flere velger, sa Børre Johnsen, daglig leder i konsertarrangøren Dora3.

Andreassen har adressert billettsalget på sin offentlige Facebook, og reagerer på hvordan media vinkler sakene.

«BETTAN»: - Altså, hallo i luken. Alt er helt uten planlegging og regulering. Det går ikke. Hvem er det som har ansvaret, må vi spørre, sier hun til Dagbladet. Bilder: Lars Eivind Bones, Dagbladet / Scanpix Vis mer

«Nå må jeg plutselig forsvare meg overfor korttenkt media. Dramatiske overskrifter for oss, men det blir lite i forhold til det som skjer i Europa. At det skrives at vi avlyser flere konserter er fullstendig feil. Det er én konsert i Selbu som er avlyst for det er et stort utbud av lokale konserter der. Lokale krefter er positivt så det er greit. Hurra for dem», innleder hun Facebook-innlegget.

«Vi har en fantastisk turné, så det blir så leit når man blir klasket opp på de største avisene med AVLYST!».

Videre skriver Andreassen at media er fanget i «klikkmentalitet» og ber media la artistene være i fred om det ikke er «mer seriøst å rapportere».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer