Politistudenter:

Reagerer på ny tv-serie

Influenser Martine Lunde skal få et innblikk i livet som politi. Ikke alle synes at det er en god idé. - Trist, mener hun selv.

FÅR EGEN SERIE: Martine Lunde er fra slutten av mars aktuell med TV 2 Sumo-programmet Martine vil bli politi». Foto: TV 2
FÅR EGEN SERIE: Martine Lunde er fra slutten av mars aktuell med TV 2 Sumo-programmet Martine vil bli politi». Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag skrev TV2.no at influenser og reality-profil Martine Lunde (25) får sin helt egen tv-serie. Serien heter «Martine vil bli politi» og skal sendes på TV 2 Sumo fra 26. mars.

25-åringen har en hemmelig drøm om å bli politi, ifølge nettstedet. Nå skal hun altså få et innblikk i politiyrket, og særlig den operative delen.

- Trist

Men det er ikke alle som er like begeistret for den nye TV 2-serien. Studenter ved Politihøgskolen er nemlig frustrert over at de selv har undervisning i arrestasjonsteknikk over videochat grunnet coronapandemien, mens den samme skolen gjennomfører fysisk undervisning for tv-profilen.

Det skriver Politiforum.no.

Dagbladet har vært i kontakt med Martine Lunde, som har følgende kommentar til reaksjonene som har kommet:

- Min intensjon er jo ikke annet enn å gi oppmerksomhet og kred til politiet og politistudenter. At noen av de er lei seg nå er trist.

Det var etter at skolen selv formidlet nyheten på sin Instagram at reaksjonene begynte å komme.

«Jeg er selv student ved Politihøgskolen, og jeg har nå sett i klippene fra serien om Martine Lunde som ønsker å bli politi. Klippene viser blant annet at hun har fått utdelt uniform, hun er med på øvelse og generelt får en operativ opplæring vi politistudenter aldri har vært i nærheten av å få kjenne på», er det en som skriver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer