Reagerer på særbehandling i «Farmen kjendis»: - For dumt

Frank Løke (37) synes TV 2 har vært altfor snille med deltakernes tv-krav.

KRITISK: Tidligere håndballspiller Frank Løke (37) trener flere timer om dagen, og spiser helst deretter. Han stilte riktignok ingen krav om ekstra goder foran «Farmen»-oppholdet i sommer, bortsett fra joggesko og kompresjonsstrømper, og mener TV 2 burde ha vært strengere med de andre deltakerne. Her hjemme i Stokke like etter innspillingen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
KRITISK: Tidligere håndballspiller Frank Løke (37) trener flere timer om dagen, og spiser helst deretter. Han stilte riktignok ingen krav om ekstra goder foran «Farmen»-oppholdet i sommer, bortsett fra joggesko og kompresjonsstrømper, og mener TV 2 burde ha vært strengere med de andre deltakerne. Her hjemme i Stokke like etter innspillingen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): At kjendisversjonen av «Farmen» inneholder elementer som er uaktuelt å putte inn i den ordinære utgaven, er ingen hemmelighet.

Ved siden av å få betalt for oppholdet, fordi kjendisene stiller opp på andre premisser, kan deltakerne stille visse krav som «vanlige» realityfolk bare kan drømme om.

I år som i fjor har eksempelvis enkelte bedt om tilgang til varer som kaffe og røyk, goder som vanligvis må «kjøpes» på det fiktive gårdsmarkedet i TV 2s populære realityunivers - der tida som kjent er skrudd 100 år tilbake.

Irritert

Tv-profilene Kristine og Johanne Thybo Hansen (25), bedre kjent som «Jegertvillingene», gikk eksempelvis ikke med på et nikotinfritt gårdsopphold - og fikk løfte om pipetobakk av produksjonen. Også kjendisstylist Erlend Elias Bragstad (35) virker å nyte godt av tobakken - og kaffekoppene.

Tidligere håndballspiller Frank Løke (37) synes riktignok fint lite om meddeltakernes særbehandling. Da Dagbladet møtte ham like etter innspillingen i sommer, la ikke 37-åringen skjul på at spesialavtalene «irriterte ham».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer