«Jakten på kjærligheten»:

Reagerer på utseendefokus: - Uheldig

«Jakten på kjærligheten»-profilen svarer på tilbakemeldingene.

PÅ SKJERM: Martin Amunrød og May Jeanette Elind er med i årets sesong av «Jakten på kjærligheten». Foto: Espen Solli / TV 2
PÅ SKJERM: Martin Amunrød og May Jeanette Elind er med i årets sesong av «Jakten på kjærligheten». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

I disse dager er det fire bønder som jakter etter kjærligheten på TV, og blant dem er eggbonde Martin Amundrød (36) fra Nevlunghavn.

Nå har Amundrød to friere boende hos seg på gården, etter at den tredje måtte pakke kofferten og reise hjem tidligere denne uka.

En av de to gjenværende frierne er rytter og trener May Jeanette Elind (34). Det kom fram tidligere i sesongen at de to kjente til hverandre fra før gjennom bilmiljøet, men de har ikke hatt noen relasjon til hverandre.

Godt inn i sesongen er det tydelig at Amundrød har et godt øye til Elind. Flere ganger i programmet har han uttalt at han ønsker å bli bedre kjent med 34-åringen, og finne ut «hva som ligger bak hennes pene ytre».

TV 2 har tidligere omtalt saken.

UBERØRT: Jakob Ingebrigtsen kom med en beskjed til TV-seerne. Reporter: Stian With. Video: Kristoffer Løkås. Klipp: NRK Vis mer

Elind har lagt merke til at det har vært fokus på hennes utseende gjennom sesongen.

- Det har blitt et sånt uheldig fokus på dette med utseende. Det føltes ut som at det ble altoppslukende, sier Elind til Dagbladet.

Hun legger til at hun synes det selvsagt er hyggelig med komplimenter, men at det også er viktig med personlige egenskaper.

- Jeg føler kanskje det fokuset har blitt lagt opp til på grunn av klippingen. For meg var kjemien mellom meg og Martin mye bedre enn det som blir framstilt. Martin sier jo selv at han ser etter noe mer enn et pent ytre.

FORLOVET: Influenser Emilie Nereng avslører detaljer om frieriet og det kommende bryllupet. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken Vis mer

Likevel har utseendet til Elind blitt et tema, og hun har blant annet lagt merke til at det er mange som deler kommentarer om henne i sosiale medier.

- Det har jo ikke vært til å unngå, spesielt etter jeg nevnte dette utseendefokuset for første gang. Folk kaster blikk og dømmer ut ifra det lille de har sett, men det ligger ganske mye mer til ved et menneske.

Hun forteller at hun har fått mange tilbakemeldinger etter deltakelsen.

OFFER: En ny deltaker måtte forlate årets «71 grader nord - kjendis». Video: Rød Løper/TVNorge/Discovery+ Vis mer

- Det har mest av alt vært gode tilbakemeldinger av folk rundt meg, men her om dagen så kokte det litt i kommentarfeltene. Det var absolutt folk ikke viste noe som helst nåde, men jeg er heldigvis veldig trygg i meg selv og har ikke mistet noe nattesøvn.

Elind legger til at hun skjønner at folk skal få lov til å ha en mening om det de ser, men synes likevel det er spesielt å lese noen av kommentarene hun får.

- Jeg synes det er viktig at vi er snille mot hverandre. Det er ikke rart folk får dårlig selvtillit når voksne folk sitter og harselerer på den måten. Det er ekstremt dårlig folkeskikk å dømme personer på den måten, og jeg synes vi burde ha kommet lenger.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer