Hertuginne Meghan og prins Harry:

Reagerer: - Skremmende

Hertugparet er både elsket og hatet. Nå skaper de igjen stor ståhei.

STORM: Prins Harry og hertuginne Meghan har stått i en storm de siste åra. Nå kommer dokumentarfilmen hvor begge snakker ut. Video: Netflix Vis mer
Publisert

Torsdag kveld kom sniktitten «alle» har ventet på; prins Harry (38) og hertuginne Meghans (41) Netflix-dokumentar.

  • Se videoen øverst i saken!

Det betyr at prins William (40) og prinsesse Kate (40) - og øvrig familie - trolig også har fått med seg sniktitten.

Skal vi tro sosiale medier er det også tusenvis av rojale fans som har fått med seg nyheten, og flere legger ikke akkurat to fingre mellom når de beskriver følelsene sine for den nye dokumentaren.

JUBEL: Da prins William, prinsesse Kate, prins Harry og hertuginne Meghan ankom Windsor i London, ble de møtt med full jubel. Vis mer

«Skremmende»

Flere reagerer nemlig sterkt på at hertuginne Meghan og hennes prins har valgt å slippe traileren på nøyaktig samme tid som prinsens bror, William, og hans kone Kate, er på statsbesøk i USA.

«Jeg elsker hvordan de slipper traileren for denne samme dag som prins William og Kate kommer til USA. Ingenting sier familiekjærlighet som konkurransen om oppmerksomhet», skriver en bruker.

«Er dette de samme menneskene som ville være utenfor rampelyset?», skriver en annen, mens en tredje legger til:

«Hvor mange ganger må hun fortelle historien sin? Hun ønsker seg berømmelse. Det har hun alltid ønsket. Å gjøre dette igjen og igjen er bare kjedelig. Kom deg av din høye hest og slutt å fortelle historien din atter en gang. Vi hørte deg første gang, vi trenger ikke iscenesatte dokumentarer».

«Akkurat når prins William og prinsesse Kate er ute og møter folket, skal Meghan slippe noe. Oppmerksomheten de søker er skremmende», skriver en fjerde.

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

- Voldsomt oppstyr

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle er alt annet enn sjokkert over at det nok en gang stormer rundt hertugparet.

- Så var det på’n igjen! Hver gang Meghan og Harry gjør noe, blir det et voldsomt oppstyr. Jeg opplever det som alt blir tolket i verste mening alltid, sier hun, og fortsetter:

- Samtidig forstår jeg veldig godt kritikken som går på at de stadig vekk oppsøker rampelyset når de har sagt at de rømte fra det kongelige livet for å slippe det.

Hertugparet har de seineste åra skapt flere overskrifter, blant annet fordi flere mener de har skapt en unødvendig uro i det britiske kongehuset.

- Det er åpenbart at all uroen de skaper er uheldig for monarkiet, og kanskje spesielt nå som Harrys far er rykende fersk i rollen som konge og skal overbevise folket, fortsetter Vagle.

RASER: Piers Morgan sluttet i programleder-jobb etter heftig kritikk av hertuginne Meghan. Nå har han gitt sitt første intervju siden da. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Hun legger også til at Meghan og Harry garantert må ha tenkt over tidspunktet, samt hvorvidt det er nødvendig å «helle bensin på bålet».

- Men de mener likevel at deres historie er viktig å fortelle. Det er derfor lett å tenke at dette er et opprør mot slik systemet er.

Skuffet

Magasinet Hello!s kongelige kommentator Emily Nash, som er i Boston med prinseparet, forteller at William og Kate trolig har bekymringer når det gjelder den nye serien.

Paret er i USA i forbindelse med miljøvernprisen Earthshot, som holdes hvert år.

USA-BESØK: Prins William og hertuginne Kate befinner seg i disse dager i USA, for å dele ut Earthshot-prisen. Foto: Brian Snyder / Pool Photo via AP / NTB
USA-BESØK: Prins William og hertuginne Kate befinner seg i disse dager i USA, for å dele ut Earthshot-prisen. Foto: Brian Snyder / Pool Photo via AP / NTB Vis mer

- De er sikkert litt skuffet over at oppmerksomheten går andre steder akkurat nå, og jeg er sikker på at det kommer til å være bekymringer om hva som kommer fram i dokumentaren, sier hun, og legger til at hun ikke forventer at prins William kommer til å kommentere dokumentaren.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer