Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ryan Reynolds:

Reagerte med vantro på fan-tatovering: - Å gud. Å. Kjære. Gud. Hva har du gjort!?

Skuespilleren ble direkte forskrekket.

OVERRASKET: Skuespiller Ryan Reynolds ble hyllet av en 18 år gammel fan, som tatoverte navnet til stjerna på rumpa. Nå får skuespillerens reaksjon stor oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Skuespiller Ryan Reynolds ble hyllet av en 18 år gammel fan, som tatoverte navnet til stjerna på rumpa. Nå får skuespillerens reaksjon stor oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det finnes et utall eksempler på personer som vil hylle sine største idoler i form av å tatovere enten ansiktet eller navnet deres på kroppen sin.

18 år gamle Dustin er nå en av dem som føyer seg inn i rekken av slike tilfeller, og som har fått internasjonal oppmerksomhet for sin historie.

Ifølge Huffington Post tatoverte Dustin «RYAN REYNOLDS» med røde og sorte bokstaver i fonten Comic Sans på rumpa - nettopp som en hyllest til «Deadpool»-skuespilleren.

- Som en som er interessert i å forfølge en karriere innen skuespill, er Ryan Reynolds en ganske stor inspirasjon for meg, forteller Dustin, som ikke ønsker at etternavnet skal offentliggjøres, til avisa.

Ble sjokkert

Selve tatoveringen ble tatt i mars, men det var først denne uka at Ryan Reynolds selv ble gjort oppmerksom på Dustins verk.

Og reaksjonen? Den ble kanskje ikke helt slik 18-åringen hadde håpet på.

- Å gud. Å. Kjære. Gud. Hva har du gjort!?, skriver skuespilleren på Twitter, og legger ved bildet av Dustins rumpe.

Svarte i mars

IKKE HELT HELDIG: Linni Meister viser tatoveringen hun helst ikke vil vise fram. Video: NRK Vis mer

Det var imidlertid aldri skrevet i stein at 18-åringen skulle ta nettopp denne tatoveringen.

Ifølge Huffington Post ble ideen til tidlig i mars, da Dustin svarte på en av Reynolds Twitter-meldinger, og skrev: «Hvis du liker denne meldingen, så tatoverer jeg navnet ditt på rumpa mi».

Skuespilleren gjorde nettopp dette, og resten er - som kjent - historie.

- For å være helt ærlig, så ble jeg ikke særlig overrasket over at han likte min første Twitter-melding. Jeg har nemlig lagt merke til at han liker meldinger fra andre fans innimellom.

29 Miley Cyrus-tatoveringer

Dustin er imidlertid langt fra den eneste som har vakt oppsikt med sin fan-tatovering.

Britiske Carl McCoid skapte store overskrifter i 2015 for sine mange Miley Cyrus-tatoveringer.

Siden 2009 hadde han samlet på bilder og sett alle intervju som fantes av artisten på internett. Han har også oppkalt datteren sin etter musikeren, og skaffet seg hele 29 Miley Cyrus-inspirerte tatoveringer over hele kroppen i løpet av åra.

Sangtekster, sitater, portretter og Mileys autograf er tatovert på armer, bein, hender og overkroppen. Det hele har kostet ham cirka 3000 pund.

Cyrus selv syntes derimot ikke noe om at det går en mann rundt omkring med ansiktet hennes tatovert på overarmen, og McCoyd uttalte senere at han angret på å ha tatt tatoveringene.

KROPPSKUNST: Jeanett Diaz (32) har tatovert store deler av kroppen med Star Wars-figurer. - Jeg bare måtte, sier kvinnen som er kåret til Norges største Star Wars-fan. Video: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media