Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Luann de Lesseps:

«Real Housewives»-stjernas fyllekalas endte i håndjern: - Jeg er virkelig flau

Luann de Lesseps vil ta grep etter uheldig episode på julaften.

- BEKLAGER PÅ DET DYPESTE: Realitystjerna Luann de Lesseps ønsker å legge seg inn på avrusningsklinikk etter at hun blant annet gikk til angrep på en politibetjent i jula. Foto: NTB Scanpix
- BEKLAGER PÅ DET DYPESTE: Realitystjerna Luann de Lesseps ønsker å legge seg inn på avrusningsklinikk etter at hun blant annet gikk til angrep på en politibetjent i jula. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sammen med resten av fruene i realityprogrammet «The Real Housewives of New York City», har amerikanske Luann de Lesseps (52) brettet ut livet sitt på skjermen - med alt det innebærer av både opp- og nedturer.

Tidligere denne uka vakte 52-åringen nok en gang oppsikt, etter at hun ble arrestert i Palm Beach i Florida.

ARRESTASJONSBILDE: Luann de Lesseps ble arrestert i Palm Beach på julaften, etter fyllebråk på et hotell. Foto: NTB Scanpix
ARRESTASJONSBILDE: Luann de Lesseps ble arrestert i Palm Beach på julaften, etter fyllebråk på et hotell. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge New York Daily News ble politiet tilkalt The Colony Hotel i de tidlige morgentimer på julaften, hvor det hadde oppstått bråk mellom Lesseps og en av hotellets sikkerhetsvakter.

Sistnevnte hadde forsøkt å få 52-åringen, som var i selskap med en mannlig gjest, til å forlate hotellrommet de befant seg på, men som ikke var deres.

Gikk til angrep

Selv om realitystjerna ble bedt om å fjerne seg fra rommet, og hadde en reservasjon på et annet rom ved samme hotell, nektet hun ifølge avisa å samarbeide.

Da politiet ankom stedet, var Lesseps ifølge politirapporten overstadig beruset og forsøkte å låse seg selv inne på badet. Hun skal deretter ha gått til angrep på den ene politibetjent, ved å sparke ham.

Lesseps ble omsider lagt i håndjern, og tatt med til politistasjonen. Hun ble løslatt kort tid etter, men må møte i retten 25. januar, blant annet tiltalt for å motsette seg arrest på en voldelig måte.

​En snau uke etter at nyheten traff amerikanske medier, tar Lesseps bladet fra munnen.

- Beklager på det dypeste

I et innlegg på sin egen Facebook-side uttrykker 52-åringen stor skam over hendelsen.

- Jeg er virkelig flau. Jeg har bestemt meg for å søke profesjonell hjelp og velger frivillig å legge meg inn på avrusningsklinikk. Jeg har et mål om å snu denne uheldige hendelsen om til en positiv livsendring. Igjen, jeg beklager på det dypeste for mine handlinger.

KOLLEGER: Dorinda Medley og Luann de Lesseps er begge blitt berømte som følge av sine opptredener i «The Real Housewives of New York City». Foto: NTB Scanpix
KOLLEGER: Dorinda Medley og Luann de Lesseps er begge blitt berømte som følge av sine opptredener i «The Real Housewives of New York City». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har den største respekt for politiet og jobben de gjør. Mine påståtte handlinger fra politirapporten reflekterer ikke mine grunnverdier og min lovlydige karakter. Jeg er utrolig takknemlig for kjærligheten og støtten som jeg nå mottar fra min familie, mine venner og lojale støttespillere.

Brudd fra ektemannen

Lesseps har tidligere vært brutalt ærlig om at det siste året har vært tøffere enn hun forestilte seg.

På nyttårsaften giftet hun seg nemlig med Tom D'Agostino, men etter bare sju måneder tok forholdet slutt i august, og de bestemte seg for å skilles, ifølge E! Online.

Saken fortsetter under:

BRUDD: Lesseps og Tom D'Agostino giftet seg på nyttårsaften, men i august valgte paret å ta ut skilsmisse. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Lesseps og Tom D'Agostino giftet seg på nyttårsaften, men i august valgte paret å ta ut skilsmisse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I en melding på Twitter beklager 52-åringen nok en gang, og forklarer at følelsene har vært mange etter at ekteskapet gikk i oppløsning.

- Dette var den første gangen jeg var tilbake i Palm Beach siden bryllupet mitt. Det har brakt opp mange følelser som jeg har forsøkt å legge lokk på. Jeg er innstilt på et nytt og bedre 2018, skriver hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!