«Naked and Afraid»:

Reality-deltaker funnet død

Reality-profilen ble 35 år gammel.

GIKK BORT: Melanie Rauscher ble funnet død forrige uke, 35 år gammel. Foto: Discovery Channel
GIKK BORT: Melanie Rauscher ble funnet død forrige uke, 35 år gammel. Foto: Discovery Channel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Melanie Rauscher ble et kjent fjes da hun var deltaker i realityserien «Naked and Afraid».

For litt over en uke siden ble hun funnet død, bare 35 år gammel. Det melder TMZ. Ifølge nettstedet døde hun i en bolig i Arizona.

Rauscher passet en hund i en bolig i Prescott mens eierne var på ferie, ifølge Corey Kasun i politiet i Prescott. Det var da eierne av hunden kom hjem fra ferie at de fant reality-profilen død på senga i gjesterommet.

Det vil foretas medisinske undersøkelser for å finne årsaken til Rauschers dødsfall. Ifølge politiet er det ingen åpenbare tegn på narkotikamisbruk eller på at noe kriminelt har funnet sted. Hunden var ikke skadet.

EKSTREMT: Tv-serien «Naked and afraid» har kommet på Dplay. Her får to personer i oppgave å overleve i villmarken naken i 21 dager. Vis mer

Jeremy McCaa var deltaker sammen med Rauscher i både «Naked and Afraid» og i spin off-serien «Naked and Afraid XL». I en uttalelse til People beskriver han henne som søsteren han aldri fikk, og uttrykker at de hadde et spesielt bånd.

- Hun satte alltid andre folk foran seg selv. Hun var veldig elsket i «Naked and Afraid»-fellesskapet. Alle vil savne henne, sier han.

Realityprogrammet «Naked and Afraid» følger to deltakere som møtes for første gang - nakne. Deretter må de klare seg sammen i villmarken i 21 dager.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer