Melina Johnsen og Ulrik Giske:

Reality-duoen ut mot romanseryktene

«Ex on the Beach»-profilene har et nært forhold, men det er bare platonisk.

REALITYDUO: Ulrik Giske blir om få uker å se i andre sesong av norske «Ex on the Beach». Melina Johnsen skapte i fjor overskrifter da hun var med i den første sesongen. Nå har de to realityprofilene fått en god tone, men ikke helt så god som fansen kanskje tror. Foto: Privat
REALITYDUO: Ulrik Giske blir om få uker å se i andre sesong av norske «Ex on the Beach». Melina Johnsen skapte i fjor overskrifter da hun var med i den første sesongen. Nå har de to realityprofilene fått en god tone, men ikke helt så god som fansen kanskje tror. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Vi skal overgå fjoråret», var den klare beskjeden årets «Ex on the Beach»-deltakere hadde da Dagbladet møtte dem på paradisøya Mauritius i januar.

Den nye realitygjengen fra programmets andre sesong er nå tilbake i Norge, og om noen få uker skal alle deres synder, skandaler og hyrdestunder sendes på Dplay. Blant årets deltakere finner vi Ulrik Giske (27), en solbrun og veltrent sunnmøring som har gått langt i å si at han på ingen måte er redd for å ha sex på tv.

Før sesongen i det hele tatt har begynt, har han fått store mengder oppmerksomhet. Ikke bare har kjendisstylist Jan Thomas (52) lagt sin elsk på ham, men han har også fått en meget god tone med en av fjorårets «Ex on the Beach»-deltakere.

- Glad i hverandre

På Instagram har han nemlig delt flere bilder sammen med Melina Johnsen (23), som i mai vant Gullruten for årets deltaker. De to tilbrakte denne uka late dager i Göteborg sammen, på det som for mange så ut som en romantisk kjærestetur.

- Vi bestemte oss for å ta en tur, og det var veldig hyggelig. Vi nyter hverandres selskap, og Melina er helt herlig, sier Giske til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.