Melina Johnsen og Ulrik Giske:

Reality-duoen ut mot romanseryktene

«Ex on the Beach»-profilene har et nært forhold, men det er bare platonisk.

REALITYDUO: Ulrik Giske blir om få uker å se i andre sesong av norske «Ex on the Beach». Melina Johnsen skapte i fjor overskrifter da hun var med i den første sesongen. Nå har de to realityprofilene fått en god tone, men ikke helt så god som fansen kanskje tror. Foto: Privat
REALITYDUO: Ulrik Giske blir om få uker å se i andre sesong av norske «Ex on the Beach». Melina Johnsen skapte i fjor overskrifter da hun var med i den første sesongen. Nå har de to realityprofilene fått en god tone, men ikke helt så god som fansen kanskje tror. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Vi skal overgå fjoråret», var den klare beskjeden årets «Ex on the Beach»-deltakere hadde da Dagbladet møtte dem på paradisøya Mauritius i januar.

Den nye realitygjengen fra programmets andre sesong er nå tilbake i Norge, og om noen få uker skal alle deres synder, skandaler og hyrdestunder sendes på Dplay. Blant årets deltakere finner vi Ulrik Giske (27), en solbrun og veltrent sunnmøring som har gått langt i å si at han på ingen måte er redd for å ha sex på tv.

Før sesongen i det hele tatt har begynt, har han fått store mengder oppmerksomhet. Ikke bare har kjendisstylist Jan Thomas (52) lagt sin elsk på ham, men han har også fått en meget god tone med en av fjorårets «Ex on the Beach»-deltakere.

HER ER DEM: Årets Ex on the beach-gutter er klare og de lover ville tilstander på Mauritius. Vis mer

- Glad i hverandre

På Instagram har han nemlig delt flere bilder sammen med Melina Johnsen (23), som i mai vant Gullruten for årets deltaker. De to tilbrakte denne uka late dager i Göteborg sammen, på det som for mange så ut som en romantisk kjærestetur.

- Vi bestemte oss for å ta en tur, og det var veldig hyggelig. Vi nyter hverandres selskap, og Melina er helt herlig, sier Giske til Dagbladet.

I tillegg har duoen delt flere andre bilder av hverandre de siste månedene, som har fått mange til å tro at de er i et forhold. I kommentarfelt har de overøst hverandre med hjerter, og på bilder er det enkelt å tenke i de baner at duoen ser hodestups forelsket ut.

Nå har de bestemt seg for å oppklare.

- Jeg har fått så sykt mange meldinger av folk som spør, og jeg har ikke klart å svare. Det er gøy at folk spekulerer på dette, og jeg forstår jo hvorfor, men vi er ikke kjærester, forteller 27-åringen, og fortsetter:

VANT SIN FØRSTE PRIS: Melina Johnsen Gullruten i kategorien «årets deltaker». Video: Rød Løper Vis mer

- Melina og jeg er veldig gode venner. De siste månedene har vi blitt godt kjent, og vi passer utrolig godt sammen sosialt. Jeg elsker å være med henne, for det er alltid liv rundt Melina. Men det er like greit å avkrefte det først som sist. Vi er ikke sammen, men er veldig glad i hverandre, oppklarer han.

Han er sikker på at de to kommer til å tilbringe masse tid sammen framover, men bare som venner. Det er også Johnsen, som sier til Dagbladet at hun blir helt forbauset av all oppmerksomheten.

- Kan man ikke bare være venner med en gutt uten at det skal handle om romantikk? Jeg digger Ulrik, og vi har det kjempekoselig sammen. Vi ler hele tida, men det er ikke noe romantisk der, sier hun.

- Helt absurd

Den kommende perioden blir trolig fascinerende for Giske, noe Johnsen vet alt om. Snart skal alt han gjorde på Mauritius blottlegges for hele det norske folk på tv.

- Det blir helt sykt spennende. Jeg vet jo hva jeg og alle andre gjorde der nede, og jeg tror det blir helt absurd. Spørs om Norge er helt klare for dette, sier han.

TRENT: Ulrik Giske legger ikke skjul på at det blir mange timer på treningssenteret hver uke. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
TRENT: Ulrik Giske legger ikke skjul på at det blir mange timer på treningssenteret hver uke. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

Da Dagbladet møtte 27-åringen i januar, var han langt fra blyg. Han kunne da fortelle at han gledet seg stort til at innspillingen av serien skulle starte.

- Jeg ser på dette som mitt livs eventyr og som noe jeg bare får opplevd én gang, liksom. Jeg er veldig gira liksom, 100 prosent, liksom. Helt sjukt gira, liksom, sa han den gang.

Han satte da tilværelsen som brannmann og salgskonsulent på pause i noen måneder, til fordel for sjekking og fest i Afrika.

HER ER DEM: Dette er årets Ex on the beach-jenter. De er ville, vakre og klare for å lage et skikkelig spetakkel på Mauritius. Vis mer

- Jeg har ikke noe problem med å ha sex på tv. Jeg har fått beskjed hjemmefra om at de ikke foretrekker at jeg gjør det, men jeg kan ikke la det stoppe meg. De som kjenner meg best kommer ikke til å bli sjokkert, liksom.

Giske kom for en stund siden ut av et tre år langt forhold, men innrømmet at det har blitt noen «flings, damer og one night stands». Lista over ekser han leverte var derfor nokså lang, med 50 jenter. Det var derimot de nye jentene han ønsket å holde øynene åpne for.

- Jeg er sjukt spent på damene, liksom. De må være litt katt, hund og sebra - altså søt, snill og sexy, liksom, humret han, og fortsatte:

- Jeg liker saftige rumper, det er helt perfekt. Men den må være naturlig. Jeg kunne aldri blitt sammen med en plastic fantastic-jente. Eller, det er skummelt å si, for det kan hende, men jeg liker at genetikken er bra. Personlighet er også viktig.

SEKSKANT: Realityprogrammet «Ex on the beach» sørger for å leve opp til skandalestempelet når fem jenter hopper til køys med én gutt. For drøy kost? Døm selv. Video: TVNorge / Discovery. Les hele saken her: https://goo.gl/KAiYHg Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer