Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Reality-kjendis tiltalt for vold

Må møte i retten.

TILTALT: En mannlig realitydeltaker i 20-åra er tiltalt for flere forhold. Han skal blant annet ha skallet ned en kvinne i fjor høst. Foto: NTB scanpix
TILTALT: En mannlig realitydeltaker i 20-åra er tiltalt for flere forhold. Han skal blant annet ha skallet ned en kvinne i fjor høst. Foto: NTB scanpix Vis mer

En mannlig reality-kjendis i midten av 20-åra er tiltalt for flere forhold i sommer og i høst. Deltakeren, som har vært å se på tv de siste åra, er blant annet tiltalt for vold, for å ha unnlatt å rette seg etter pålegg og for ordensforstyrrelser.

I tiltalen heter det at realitydeltakeren skal ha skallet en kvinne i ansiktet på et utested i september. Han skal også ha slåss med to personer ved to anledninger på en drosjeholdeplass i sommer.

Det siste tiltalepunktet gjelder at han i sommer ikke etterkom pålegg fra politiet om å forlate sentrum samme kveld som de ovennevnte slåsskampene.

Samlet er han tiltalt for overtredelse av straffelovens paragrafer 271 (kroppskrenkelse), 181 første ledd (ordensforstyrrelser) og politiloven paragraf 30 (unnlate å etterkomme politiets pålegg).

Førstnevnte har en strafferamme på ett år, men kan også straffes med bøter. Den andre overtredelsen kan straffes med seks måneder i fengsel eller bøter. Sistnevnte har en strafferamme på tre måneder, men kan også straffes med bøter.

Saken skal opp i retten allerede i midten av februar. Tiltaltes advokat forteller til Dagbladet at han skal møte sin klient senere denne uka. Han kan derfor ikke kommentere hvordan realityprofilen stiller seg til tiltalen.

Dagbladet har også vært i kontakt med realitydeltakeren selv. Han ønsker ikke å kommentere saken. Politiadvokaten i det aktuelle politidistriktet har foreløpig ikke besvart Dagbladets henvendelser.

De siste åra har den mannlige deltakeren vært å se i flere tv-produksjoner, noe som har medført at han har fått tusenvis av følgere i sosiale medier.