Lisa Marie Naegle:

Reality-profil funnet drept i bakgård

Politiet har arrestert en 34 år gammel mann etter sjokkfunnet.

ETTERFORSKNING: Politi og rettsmedisinere var raskt på stedet da meldingene om at en kvinne i 30-åra var funnet død i en hage i Los Angeles begynte å tikke inn. Kvinnen de fant var Lisa Marie Naegle, som for seks år siden var realitystjerne i USA. Foto: NTB scanpix
ETTERFORSKNING: Politi og rettsmedisinere var raskt på stedet da meldingene om at en kvinne i 30-åra var funnet død i en hage i Los Angeles begynte å tikke inn. Kvinnen de fant var Lisa Marie Naegle, som for seks år siden var realitystjerne i USA. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): 36 år gamle Lisa Marie Naegle var i 2010 med i realityprogrammet «Bridalplasty». Der kunne vinneren stikke av med plastisk kirurgi i forkant av sitt eget bryllup. Alle deltakerne var nemlig forlovet, og den store dagen var i vente.

Naegle vant ikke, men er fortsatt gift med ektemannen sin, Derek Harryman.

Tidlig onsdag kom de første tragiske beskjedene om at realityprofilen var funnet død, etter å ha vært savnet siden natt til søndag. Det skriver ABC News, Daily Mail og TMZ.

ABC News skriver at Naegle ble funnet i en grunn grav i en hage i Los Angeles. Det er hagen til den arresterte og mistenkte mannen hun ble funnet i.

Han ble tatt av politiet tirsdag amerikansk tid, og ble ført inn i avhør om hendelsene. Det var der han forklarte hvor liket befant seg. Han skal ifølge Daily Mail ha innrømmet drapet, men politiet har ikke uttalt seg om motivet.

Politiet, ved talsmann Sal Ramirez, sa tidlig at de trodde liket de hadde funnet var 36-åringen. Hun er ikke formelt identifisert av rettsmedisinerne enda.

Siden deltakelsen i «Bridalplasty» har hun jobbet som sykepleier i San Pedro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer