Kim Kardashian:

Realitydronningas hysteriske photoshop-tabber

Kim Kardashian faller ofte for fristelsen til å redigere bildene sine.

BILDEFUSK: Samtidig som debatten går rundt barn og unges mentale helse og påvirkning fra sosiale medier, driver mangfoldige Instagram-stjerner med retusjering av egne bilder. Kine og Jonas avslører tre av de verst retusjerte bildene til en av de aller største på Instagram - Kim Kardashian. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den verdenskjente Kardashian-klanen er ikke fremmed for å redigere bildene de publiserer av seg selv i sosiale medier, og søsteren som kanskje oftest faller for fristelsen, er Kim Kardashian West (38).

Realitystjerna har godt over 132 millioner følgere på Instagram, og hun er ikke akkurat sjenert over å dele bilder av seg selv med fansen.

Med en så stor følgerskare, er det kanskje ikke så rart at det raskt blir lagt merke til om 38-åringen går på en aldri så liten smell med bilderedigeringen.

Merkelig form

Et godt eksempel som er verdt å ta med, er et bilde 38-åringen delte i fjor.

Allerede ved første øyekast legger man merke til den svarte bilen i bakgrunnen, som har en noe spesiell form. Men det er ikke bare bilen som fanger oppmerksomheten, også bakken ser ut til å være helt skjev.

Dette var selvfølgelig noe både flere av de amerikanske mediene og 38-åringens fans bet seg merke i. Kardashian sin respons på kritikken var da, i likhet med mange andre, å stenge kommentarfeltet.

Ifølge Cosmopolitan delte 38-åringen en video på Instagram-stories for å forklare seg etter at mediene fanget opp den uheldige photoshop-blemma.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer