Realitykjendis fengsles i fire nye uker

Realityprofilen samtykker.

FORLENGER FENGSLING: Reality-kjendisen, som er siktet for bedrageri, varetektsfengsles i fire nye uker. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
FORLENGER FENGSLING: Reality-kjendisen, som er siktet for bedrageri, varetektsfengsles i fire nye uker. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av september ble det kjent at en norsk realitykjendis i 20-åra var pågrepet og siktet for flere forhold av grovt bedrageri. Den gang ble han fengslet i fire uker, to av dem med brev- og besøksforbud.

Politiet mener at mannen har brukt sin kjendisstatus til å skaffe betalingsopplysninger fra kvinner. Opplysningene skal han ha brukt til å ta opp lån i kvinnenes navn. Det skal dreie seg om et beløp på flere millioner kroner, og politiet er i full gang med etterforskning.

Nå blir det klart at realityprofilen blir varetektsfengslet i fire nye uker. Det skriver VG.

Samtykker

«Retten viser til mistankevurderingen ved førstegangsfengsling 26. september 2019, som fortsatt i stor utstrekning har gyldighet. Siden den gang er mistanken etter tingrettens syn styrket», heter det i kjennelsen fra Oslo tingrett.

Det heter i kjennelsen at det er sannsynlig at den siktede vil utføre mer «vinnings-, narkotika- og trafikkriminalitet» dersom han blir løslatt.

Den siktede kjendisen har selv samtykket i den utvidede varetektsfengslingen. Overfor VG har hans forsvarer, Petter Bonde, nylig uttalt at kjendisen erkjenner skyld i deler av siktelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer