«90 Day Fiancé»:

Realitypar i sorg

Realityparet Colt Johnson og Vanessa Guerra mistet sitt ufødte barn.

MISTET BARNET: Realityparet gikk nylig gjennom en spontanabort. Foto: Skjermdump Instagram
MISTET BARNET: Realityparet gikk nylig gjennom en spontanabort. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Realityparet Colt Johnson og Vanessa Guerra er kjent fra det amerikanske realityshowet «90 Day Fiancé» på TLC.

I showet følger man en rekke amerikanere som har funnet seg hver sin utenlandske forlovede de skal gifte seg med innen 90 dager for å få oppholdstillatelse.

I programmet var Colt først i et forhold med brasilianske Jess Caroline Hanvey. De to hadde et turbulent forhold, som tok slutt da Jess fant ut at Colt hadde vært utro mot henne med sin gode venn, Vanessa.

Etter hvert ble Colt og Vanessa et par, og da alle deltakerne gjenforentes i sesongfinalen kunne de avsløre at de hadde tatt forholdet et steg videre og giftet seg.

Mandag denne uka, bare fem måneder etter den store dagen, tok Colt imidlertid til Instagram for å dele den tragiske nyheten.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

- Det knuser hjertet mitt

Denne sommeren fant de ut at Vanessa var gravid og de ventet sitt første barn neste vår. Men så skjedde det som ikke skulle skje. Vanessa spontanaborterte og de mistet barnet.

«Vanessa og jeg har opplevd et tap vi gjerne vil dele. Vi oppdaget nylig at hun var gravid. Dette kom overraskende på oss og endret virkelig perspektivet på livet vårt og framtida vår. Vi begynte å se for oss ei framtid med barn. Dessverre er den eneste nyheten jeg kan gi om det er at det ikke lenger vil være med oss. Det knuser hjertet mitt», var blant det Colt skrev på bildedelingstjenesten.

I innlegget hadde han lagt ved et ultralydbilde og et bilde av et dokument som viste når graviditetstesten ble tatt, og når forventet termin skulle være.

Paret har mottatt flere kondolanser på bildedelingstjenesten, blant annet fra Colts mor, Debbie.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

«Hjertet mitt er knust og det gjør også vondt å se det Vanessa og Colt går gjennom. Det er så trist at ting som dette skjer. Det ene minuttet er du på toppen av verden, så kan du ikke tro hvor vondt det neste minuttet gjør. Min kjærlighet går til familien min. Jeg elsker dere begge Colt & Vanessa», skriver hun til sønnen og svigerdattera.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer