«90 Day Fiancé»- Pedro og Chantel:

Realityparet skilles

Hevder kona har tatt 2,6 millioner kroner.

SKILLES: TV-paret Pedro Jimeno og Chantel Everett står overfor det som ikke ser ut til å bli en enkel skilsmisse. Foto: TLC
SKILLES: TV-paret Pedro Jimeno og Chantel Everett står overfor det som ikke ser ut til å bli en enkel skilsmisse. Foto: TLC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityparet Chantel Everett og Pedro Jimeno ble først kjent gjennom TLC-programmet «90 Day Fiancé». Etter suksessen i serien fikk de også sin egen spin-off ved navn «The Family Chantel».

Nå har sistnevnte imidlertid søkt om skilsmisse fra kona, og hevder samtidig at hun har tatt ut en stor mengde penger fra deres felles konto bare for å trosse ham.

Det framkommer i rettsdokumenter innhentet av TMZ. Paret skal ha vært separert siden april, ifølge Jimeno.

I dokumentene beskriver han ekteskapet som «uopprettelig ødelagt». Samme dag som han sendte inn skilsmissepapirene, søkte han også en hastebegjæring, hvor han hevdet at Everett tok ut 257 000 dollar, nærmere 2,6 millioner norske kroner, fra deres felles forretningskonto bare fem dager før de ble separert.

FULL KLINSJ: Amerikanske Gino er i Panama for å møte kjæresten Jasmine for første gang i «90 Day Fiancé: Before the 90 Days», og det går ikke helt etter planen. Video: Discovery + / Rød Løper Vis mer

Everett skal angivelig ha overført pengene til en konto i hennes eget og søsteras navn. Jimeno hevder at han prøvde å løse problemene, men til ingen nytte. Han skal derfor ha bedt dommeren om å få eksen til å overføre pengene tilbake til den felles kontoen, fram til de kan fordeles under skilsmisseoppgjøret.

Dommeren avviste anmodningen om en hastehøring, men uttalte at retten ville sette en høring på et seinere tidspunkt for å løse pengeproblemet.

Hva angår skilsmissen søker Jimeno en rettferdig fordeling av all ekteskapelig eiendom.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Nettdaterne Rosemarie og Ed i «90 days Fiancé: Before the 90 days» får oppmerksomhet over hele verden etter deltakelsen i programmet. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Everetts advokat, Jarett R. Sliz, har foreløpig avslått tilbudet om å gi en kommentar til nettstedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer