Realityprofil:

Realityprofil dømt for fyllekjøring

En tidligere realityprofil er dømt til betinget fengsel etter fyllekjøring.

DØMT: Den tidligere realityprofilen dømmes til 16 dager betinget fengsel. Foto: Jil Yngland / NTB
DØMT: Den tidligere realityprofilen dømmes til 16 dager betinget fengsel. Foto: Jil Yngland / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere realitydeltakeren, som er i midten av 30-åra, innrømmer å ha kjørt i beruset tilstand – og ble fredag dømt til betinget fengsel i 16 dager.

I tillegg til betinget fengsel dømmes han også til å betale en bot på 90 000 kroner, samt at han mister førerkortet i 17 måneder.

Det var TV 2 som meldte om saken først.

MED I FILM: Kristoffer Cezinando Karlsen har en liten rolle i filmen «Syk Pike» som har verdenspremiere i Cannes. Deler av handlingen har også klare likhetstrekk med møbeltyveriene artisten er dømt for. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer

Sommeren 2020 kjørte mannen en personbil på E18 i Nordre Follo i påvirket tilstand. Han skal ha avgitt en blodprøve hvor han hadde 0,8 i promille. Realityprofilen skal også ha hatt en passasjer i bilen.

Mannen var også tiltalt for å ha brukt kokain, men ble frifunnet på det punktet.

Realityprofilens forsvarer, Harald Fjeldstad, sier til God kveld Norge at mannen åpenbart angrer for å ha havnet i den situasjonen.

– Han beklager, og vil ta sin straff.

Forsvareren forteller også at å anke trolig ikke blir aktuelt.

DELTE OPPTAK: En mann skal være dømt til døden for å ha solgt USB-minnepenner med sørkoreanske Netflix-serien «Squid Game». Video: Storyblock/Netflix. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

– Vi fikk straffen ned på det vi mener er et riktig nivå, ettersom politiet i utgangspunktet krevde en strengere straff. Han vil nok derfor vedta dommen, sier han.

Mannen har tidligere vært å se i flere større, norske realityprogrammer.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer