Elsparkesykkel-ulykke:

Realityprofil i skrekk-ulykke: - Livredd

«Paradise Hotel»-vinner Yasmine San Miguel ble stygt skadet på elsparkesykkel mandag.

ULYKKE: Yasmine San Miguel har vært å se både i «Paradise Hotel» og «Ex on The Beach». Foto: Privat

ULYKKE: Yasmine San Miguel har vært å se både i «Paradise Hotel» og «Ex on The Beach». Foto: Privat

Vis mer
Publisert

Fjorårets «Paradise Hotel»-vinner Yasmine San Miguel (23) opplevde det store marerittet da hun var på vei til middag hos ei venninne i Oslo mandag kveld.

På Grünerløkka ble hun del av den dystre statistikken med Oslo-borgere som har vært involvert i ulykker med elsparkesykkel de siste ukene. I forrige uke opplyste Oslo skadelegevakt at det i helgene i juni måned skjedde i gjennomsnitt 18,5 sparkesykkel-skader per døgn.

Tirsdag vedtok bystyret i Oslo å stenge utleien av elsparkesykler mellom klokka 23.00 og 05.00. I tillegg skal antallet elsparkesykler reduseres fra over 20 000 til 8000.

Realityprofilen sier til Dagbladet at hun var edru da hun kjørte på elsparkesykkelen, og at hun ble distrahert av en guttegjeng da ulykken inntraff.

- Jeg var på vei til middag hos ei venninne da noen gutter begynte å lage armbevegelser og skrike til meg på gata. De kom mot meg og da svingte jeg unna, og da kom det noe under hjulet, og så falt jeg i bakken. Det var rett på trikkeskinnene, så jeg var livredd for at trikken skulle komme, sier San Miguel.

Brudd i albuen

«Paradise Hotel»-vinneren landet på siden av kroppen, og resultatet ble et brudd i albuen. Guttene - som hun tror kjente henne igjen fra TV - spurte om det gikk bra, noe hun svarte bekreftende på. En dame stoppet også og spurte om hun trengte hjelp til å komme seg til legevakta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer