Filippa Kronholm:

Realityprofil: Sprakk skallen i ulykke

- Jeg var nær døden, men jeg overlevde.

ALVORLIG ULYKKE: Den svenske «Paradise Hotel»-profilen Filippa Kronholm åpner seg om den traumatiske ulykken som utspant seg for åtte år siden. Aftonbladet/ NTB
ALVORLIG ULYKKE: Den svenske «Paradise Hotel»-profilen Filippa Kronholm åpner seg om den traumatiske ulykken som utspant seg for åtte år siden. Aftonbladet/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets andre sesong av «Paradise Hotel» er i skrivende stund å se på tv-skjermen. Også i Sverige er den svenske versjonen i gang for fullt.

Der er blant andre Filippa Kronholm deltaker, og i anledning deltakelsen åpner hun seg om en traumatisk ulykke hun opplevde for åtte år siden.

Kronholm befant seg i skolegården da hun ble påkjørt av en moped, ifølge Expressen. Ulykken førte til at realityprofilen måtte gjennom sju operasjoner i hodet, noe som har etterlatt henne med flere arr.

Ble fortalt at hun ikke kom til å overleve

Ulykken var såpass alvorlig at legene fortalte Kronholms foreldre at hun ikke kom til å overleve.

- Tenk deg å være foreldre og høre at dattera di ikke kom til å leve lenger. Det var ekstremt tøft for foreldrene mine, sier hun til avisa.

Som følge av ulykken fikk hun også lammelser på venstre siden av kroppen som varte over lengre tid, spesielt den ene armen.

- Nå har jeg dårligere bevegelse i armen, men jeg har også en dårligere følelse i venstre halvdel av kroppen og smilet mitt er skjevt, forteller hun.

Etter ulykken forklarer Kronholm at hun har blitt sterkere, men påpeker at hun fortsatt vil være forsiktig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer