«Ex on the beach»-Rikke:

Realityprofilen avslører kjæreste

«Ex on the beach»- profil Rikke-Mari Isaksen fant kjærligheten på ferie i Bulgaria.

NY KJÆRESTE: «Ex on the beach»-profil Rikke-Mari Isaksen kan dele den gledelige nyheten om at hun har funnet kjærligheten på ny med belgiske Doran Gilis. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
NY KJÆRESTE: «Ex on the beach»-profil Rikke-Mari Isaksen kan dele den gledelige nyheten om at hun har funnet kjærligheten på ny med belgiske Doran Gilis. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rikke-Mari Isaksen (24) var en av deltakerne i første sesong av det skandaleombruste realityprogrammet «Ex on the beach» i fjor.

24-åringen markerte seg raskt på tv-skjermen som ei jente med bein i nesa, og hadde blant annet sex i beste sendetid, deltok i flere opphetede diskusjoner og tok del i den mye omtalte gruppesexen i det norske realityprogrammet.

I år dukker hun for øvrig opp på tv-skjermen nok en gang, da hun også skal være med i den andre sesongen av «Ex on the Beach» som hadde premiere denne uka.

Møttes på utested

Da Dagbladet møtte Isaksen under premieren av den andre sesongen av «Ex on the beach» tidligere denne uka, kunne 24-åringen avsløre at hun har fått seg kjæreste.

Det er ikke uvanlig at det fort kan oppstå søt musikk mellom flere av realitydeltakerne i tv-programmet, men dette er ikke tilfellet for Bodøjenta som måtte utenlands for å finne kjærligheten.

Overfor Dagbladet avslører Isaksen at hennes utkårede er Doran fra Belgia, og forteller at de møttes for første gang på Viking Beach Club under en ferie i Bulgaria i sommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer