«Ex on the Beach»:

Realityprofilens mørke familiehistorie

«Ex on the Beach»-profilen preges fortsatt av den mørke familiehistorien.

ÅPEN: John Sammol Kemi har denne våren vært å se på norsk tv, i «Ex on the Beach». Nå forteller han åpent om den vanskelige familiehistorien. For selv om 24-åringen både virker og er blid og utadvent, bærer han på noe han aldri kommer til å glemme. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
ÅPEN: John Sammol Kemi har denne våren vært å se på norsk tv, i «Ex on the Beach». Nå forteller han åpent om den vanskelige familiehistorien. For selv om 24-åringen både virker og er blid og utadvent, bærer han på noe han aldri kommer til å glemme. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det heter at man ikke skal skue hunden på hårene, noe norsk reality til stadighet viser er et ordtak med opphav i sannhet. Hvert år er det alltid både en og to «Paradise Hotel»- eller «Ex on the Beach»-deltakere som velger å stå fram med historiene sine om livet, som både kan inspirere og overraske fans og uvitende.

John Sammol Kemi (24), fra sistnevnte program, har i hele sitt voksenliv båret på en slik historie - som han nå vil fortelle. Den likner tvilsomt på noe man har hørt før, og preger den 24 år gamle finnmarkingen den dag i dag.

- Jeg synes det er fint å prate om det, men det gjør fortsatt vondt. Jeg har akseptert det, men kan aldri tilgi, sier han til Dagbladet på telefon, med tidvis bristende stemme.

- Jævligste dagen

I 2003 skjedde noe som forandret familien for alltid. I september hadde realitydeltakerens far, 29 år gamle Samuel Aslak Henrik Kemi, vært ute på byen i bygda Mieron i Kautokeino. Ifølge NRK havnet han i en krangel med en 23 år gammel mann på et utested, før han reiste hjem. Det kunne blitt med det, og alle kunne gått videre i livene sine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer