«Real Housewives of Beverly Hills»:

Realitystjerna (56) sjokkerer

Kommentarene hagler over 56 år gamle Lisa Rinna etter ny nakenkampanje.

KASTET KLÆRNE: Lisa Rinna, kjent best som livsnyter i «Real Housewives of Beverly Hills», satte fyr på kommentarfeltene. Foto: Lisa Rinna / Christian Cowan
KASTET KLÆRNE: Lisa Rinna, kjent best som livsnyter i «Real Housewives of Beverly Hills», satte fyr på kommentarfeltene. Foto: Lisa Rinna / Christian Cowan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med åra har «Real Houswives»-konseptet blitt enormt populært, og har inspirert mang en spin off. Det startet i Orange County, og siden har det ballet på seg med Atlanta, Dallas, Miami og Salt Lake City, for å nevne noe.

Å følge de luksuriøse og dramatiske livene til overklassens fruer har åpenbart vært en suksessoppskrift, og Beverly Hills-delen av franchisen har vist seg å være en av de mest dramatiske. Tidligere såpestjerne Lisa Rinna er blant kvinnene som sørger for det, og opp gjennom sesongene har seerne fått være vitne til både krangling, slåssing og annet tv-gull.

Nå vekker Rinna oppsikt for noe helt annet. Den 56 år gamle Hollywood-frua har nemlig bestemt seg for å kaste klærne i en ny kampanje, noe som vekker internasjonal oppsikt, ifølge Fox News.

Overrasket døtrene

Til sine 2,4 millioner følgere på Instagram har Rinna nå delt flere bilder hvor hun rett og slett poserer i keiserens nye klær. Til vanlig er hun ofte kledd i designerkjoler og høye hæler, men for anledningen er det ikke en tråd å spotte på kjendisens kropp.

Det vekker naturlig nok reaksjoner, blant annet fra flere av hennes «Real Housewives»-kolleger. Kyle Richards, som er en av de mest kjente kvinnene fra samme serie som Rinna, er over seg av begeistring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer