ZaraLena Jackson:

Realitystjerna barberte bort alt håret

«Ex on the Beach»-stjerna ZaraLena Jackson deler et brutalt ærlig bilde av seg selv på Instagram.

SKALLET: Realitystjerna ZaraLena Jackson deler åpenhjertig om beslutningen om å barbere bort håret sitt. Video: @zaralenajackson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

28 år gamle ZaraLena Jackson ble kjent gjennom sin deltakelse i den britiske versjonen av realityprogrammet «Ex on the Beach».

På Instagram deler hun titt og ofte innblikk fra hverdagen sin med sine nesten 200 000 følgere. Nå velger hun imidlertid å dele en mer privat side av seg selv.

De siste fem ukene har tv-profilen slitt med massivt hårtap, som har ført til at hun har besluttet å barbere bort alt håret sitt.

Ukjent årsak

Nå velger hun å vise fram det nybarberte hodet sitt i form av to bilder delt på Instagram-profilen sin. Der forklarer realitystjerna at hun forrige fredag bestemte seg for å være modig nok til å barbere hodet sitt.

«Håret mitt har falt av i løpet av bare fem uker, og det var på tide å takle det. Årsaken er fortsatt ukjent, men med det radikale håravfallet, ser det ut som at immunforsvaret mitt har begynt å angripe seg selv», skriver 28-åringen innledningsvis.

Videre forklarer Jackson at den siste måneden har vært den vanskeligste utfordringen hun har stått overfor, men hun påpeker likevel at hun ikke skal la hårtapet ta over livet hennes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer