Hadid-familien:

Realitystjerna er i dag mor til tre av verdens største supermodeller

Selv fikk Yolanda Hadid en tøff start på livet.

DEN GANG DA: Yolanda Hadid poserer på hesteryggen med sine nå tre verdensberømte barn på begynnelsen av 2000-tallet. Foto: Instagram
DEN GANG DA: Yolanda Hadid poserer på hesteryggen med sine nå tre verdensberømte barn på begynnelsen av 2000-tallet. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Modellbransjen forandrer seg fort, og med sosiale medier i bildet vokser det stadig fram nye supermodeller.

Mens man på 90-tallet hadde storheter som Iman, Naomi Campbell og Cindy Crawford, som for øvrig fortsatt jobber aktivt, har vi i dag en ny generasjon med modeller. Blant disse finner vi en søskenflokk på tre, som alle de siste åra har utmerket seg stort i bransjen.

Gigi (21), Bella (20) og Anwar Hadid (17), i synkende rekkefølge etter alder, er kanskje USAs mest omtalte trio. På catwalken i Paris og på forsidene av verdens største magasiner ser man søsknene, kanskje spesielt Gigi og Bella.

Det kanskje ikke alle er klar over, er at deres mor også har en stor modellkarriere på CVen. Yolanda Hadid (53), som i dag er bedre kjent for sin opptreden på realityprogrammet «The Real Housewives of Beverly Hills», har en aktiv fortid bak seg.

Den er også fylt med flere traumer.

Vokste opp uten far

Livet til Yolanda Hadid startet i 1964 i Nederland. Hun vokste opp i byen Papendrecht vest i landet sammen med foreldrene og broren. Livet skulle likevel få en tøff start for nederlenderen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer