Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kim Kardashian:

Realitystjerna i avhøret etter ranet: - Han rettet en pistol mot meg

Kim Kardashians første ord etter ranet har kommet fram. 

RANET: I oktober i fjor ble Kim Kardashian West ranet i Paris. Her er hun fotografert sammen med ektemannen, Kanye West. Foto: FayesVision/WENN.com, NTB scanpix
RANET: I oktober i fjor ble Kim Kardashian West ranet i Paris. Her er hun fotografert sammen med ektemannen, Kanye West. Foto: FayesVision/WENN.com, NTB scanpix Vis mer

Det var tidlig i oktober i fjor at realitystjerna Kim Kardashian West ble ranet i Paris. Flere maskerte menn brøt seg inn i luksusleiligheten hennes i Paris, bandt henne fast og forlot åstedet med verdier på flere millioner kroner.

Stjerna beskriver mennene som ranet henne i Paris i fjor som «ganske uerfarne». Det har kommet fram etter at dokumenter fra de første avhørene av Kardashian har blitt offentliggjort.

- Rettet en pistol mot meg

- Det merket jeg på måten de bandt meg på, har hun forklart til politiet.

Det er ukebladet Le Journal du Dimanche som ifølge People skriver dette, angivelig ut fra realitystjernens vitnemål til politiet.

En av ranerne spurte henne, «med sterk fransk brytning», hvor ringen hennes var.

- Den lå på nattbordet, men jeg svarte at jeg ikke visste. Da rettet han en pistol mot meg, skal Kardashian West ha forklart ifølge ukebladet.

Den kostbare, 20 karats diamantringen var en gave fra ektemann Kanye West – og er ikke kommet til rette, til tross for at politiet har pågrepet en rekke mistenkte.

Fant DNA-spor

Mirror skrev forrige uke at politiet i Paris bekreftet at en av gjerningspersonene etterlot seg DNA på åstedet, som skal ha sørget for at den kriminelle banden ble fakket. Etter ranet skal de ifølge RTL ha forlatt åstedet på sykler og til fots.

Til Reuters forklarte en politikilde i høst at de fem gjerningspersonene hadde på seg masker og klær som minnet om politiuniformer.

Kardashian ble ranet den 3. oktober i fjor i den franske hovedstaden.

Ranerne tok med seg smykker verdt flere millioner etter å ha bundet Kardashian og stengt henne inne på badet, ifølge BBC.

Hun ble holdt i badekaret fram til ranerne forlot åstedet. Fem bevæpnede menn fikk med seg smykker og juveler til en verdi av 90 millioner kroner da de forsynte seg fra Kardashians luksusleilighet i Paris.

- De skulle skyte meg

Tre måneder etter at realitydronningen ble brutalt overfalt og ranet i Paris, snakket hun for første gang ut om den skjebnesvangre oktobernatta.

Det er i et 30 sekunders promoklipp til en kommende episode av familiens realityserie, sluppet tv-kanalen E!, at 36-åringen bryter tausheten.

FORFØRER: Realitystjerna Kim Kardashian forfører publikum mens hun danser under vakkert nordlys i ny kalendervideo. Omgivelsene ser nordiske ut, og det er første gangen stjerna viser seg på nett siden hun ble brutalt ranet i Paris i oktober. Video: Love Magazine Les hele artikkelen her: http://www.dagbladet.no/kjendis/kim-kardashian-er-tilbake-for... Vis mer

Sittende i en sofa, sammen med søstrene Khloé og Kourtney, lar realityprofilen tårene trille.

«De skulle skyte meg bakfra. Det var ingen utvei. Jeg blir så opprørt av å tenke på det», forteller Kardashian.

Ifølge CNN skal 36-åringen ha tryglet ranerne om å la henne leve.

Mens Kardashian ble liggende hjelpesløs i et badekar, skal stjernas stylist og gode venninne, Simone Harouche, ha gjemt seg på et annet baderom i underetasjen.

Da ranerne omsider forlot stedet, etter omlag fem minutter, hadde Harouche sendt tekstmeldinger til Kardashians livvakt, Pascal Duvier, og 35-åringens storesøster, Kourtney Kardashian. Hvem av dem som ringte nødtelefonen er foreløpig uvisst - men begge befant seg i Paris.

(NTB/Dagbladet)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling