Realitystjerna latterliggjøres etter selvbruningsblemme

- Folk snakker i det minste om meg. Det er trolig en bra greie.

Tre er én for mye: Flere twitter-brukere lurer på om realitystjerna Hughie Maughan har gått litt for mange runder i spraytankabinettet. Foto: «Dancing With The Stars»/RTÉ
Tre er én for mye: Flere twitter-brukere lurer på om realitystjerna Hughie Maughan har gått litt for mange runder i spraytankabinettet. Foto: «Dancing With The Stars»/RTÉ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hughie Maughan (21) var i utgangspunktet kjent i hjemlandet Irland, etter å ha deltatt i 2016-utgaven av det velkjente tv-konseptet Big Brother. Men etter en tv-opptreden i helgen er han i ferd med å ta nettet med storm.

BIG BROTHER: Maughan ble først kjent i Irland da han deltok i fjorårets sesong av «Big Brother». Foto: Channel 5/WENN/NTB Scanpix
BIG BROTHER: Maughan ble først kjent i Irland da han deltok i fjorårets sesong av «Big Brother». Foto: Channel 5/WENN/NTB Scanpix Vis mer

Statusen som reality-kjendis var nemlig nok til å sikre Maughan en plass på dansegulvet i den irske utgaven av «Skal vi danse». Det tok ikke mange minutter fra tv-sendinga startet, til bilder av en knallbrun Maughan begynte å spre seg på internett.

- Alle i salen stirra og lo av meg. De var sjokkerte, sier 21-åringen til den irske tv-kanalen RTÉ, ifølge BBC.

Til tross for at han henges ut på nettet for det misslykkede forsøket på å holde seg sommerbrun året rundt, tar han det hele med en god dose humor.

- Jeg synes bare det hele er morsomt. Jeg er bare enn sånn type fyr. Jeg er gal når det kommer til enkelte ting, sier han og legger til:

- Folk snakker i det minste om meg. Det er trolig en bra greie. Jeg er jo med på et tv-program. Er ikke det hele poenget med tv? spør han.

Hughies kjæreste Ryan Ruckledge slang seg rundt på twitter, men man kan ikke akkurat påstå at han viste spesielt stor støtte til sin brunglinsende partner.

- Han burde virkelig ikke ha tatt imot selvbruningstips fra meg, fleiper Ruckledge.

«OMG. Det ser ut som om du nettopp kom ut av et brennende hus», fleiper Twitter-brukeren Golden Girlios.

Andre igjen trakk fram den velkjente «Friends»-episoden der karakteren Ross, spilt av David Schwimmer, går litt for mange runder i et automatisk spraytankabinett.

FÅR DU DET IKKE TIL?: Vet du hva du bør gjøre før du smører deg inn med selvbruningskrem? Få eksperthjelp av skjønnhetsredaktør i magasinet Stella, Silvany Bricen. Video: Håkon Eikesdal / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer