Peg Parnevik:

Realitystjerna røper Botox-hemmelighet

- Jeg ville bare få bort rynkene mine.

AVSLØRING: Peg Parnevik røper i en ny podkast-episode at hun har tatt Botox, og forteller hvorfor hun ikke ønsket å dele det med følgerne sine. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRING: Peg Parnevik røper i en ny podkast-episode at hun har tatt Botox, og forteller hvorfor hun ikke ønsket å dele det med følgerne sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Siden 2015 har den familien Parnevik, bestående av golfstjerna Jesper Parnevik (54), kona Mia Parnevik (51) og deres fire barn, Peg (23), Penny (22), Philippa (20) og Phoenix (18), dokumentert livet sitt i Florida gjennom tv-serien «Parneviks».

Den svenske realityserien, der familien opp gjennom åra har invitert en rekke kjente gjester på besøk til sitt luksushjem i USA, har blitt en stor suksess. Blant annet vant Parnevik-familien prisen for «beste realityserie» under Kristallen 2015, en prisutdeling som kan sammenliknes med Gullruten-utdelingen her til lands.

De fire barna i familien har også blitt kjente navn takket være serien, og de to eldste døtrene, Peg og Penny, driver en av Sveriges største podkaster, «Pillowtalk».

Og det er nettopp i denne podkasten at Peg Parnevik nå har kommet med en noe oppsiktsvekkende uttalelse.

Deler ærlige bilder

Parnevik-datteren har ved flere anledninger stått opp mot kroppspress i sosiale medier, og hun har høstet mye skryt fra følgerne sine for at hun til stadighet deler ærlige bilder av blant annet kroppen sin på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer