Brody Jenner og Kaitlynn Carter:

Realitystjerna skilles

- De vet at dette er det beste valget for forholdet.

BRUDD: Brody Jenner og Kaitlynn Carter går hver til sitt. Det bekrefter en representant for paret overfor People. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Brody Jenner og Kaitlynn Carter går hver til sitt. Det bekrefter en representant for paret overfor People. Foto: NTB ScanpixVis mer

Et drøyt år etter at Brody Jenner (35) og Kaitlynn Carter (30) ga hverandre sine ja i en romantisk og intim seremoni på øya Sumba i Indonesia, går de nå hver til sitt.

Det bekrefter en representant for paret overfor nettstedet People.

- Brody Jenner og Kaitlynn Jenner har bestemt seg for å separere seg. De elsker og respekterer hverandre, men vet at dette er det beste valget for forholdet, sier Scott Newman og Lindsay Maguire - som representerer duoen - i en uttalelse til nettstedet.

BRUDD: Etter seks år som kjærester og ett år som mann og kone, har Brody Jenner og Kaitlynn Carter bestemt seg for å separeres. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Etter seks år som kjærester og ett år som mann og kone, har Brody Jenner og Kaitlynn Carter bestemt seg for å separeres. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bruddet kommer nok som et sjokk på mange, da både Jenner og Carter delte bilder på Instagram og gratulerte hverandre med bryllupsdagen 2. juni. I sitt innlegg skrev realitystjerna blant annet at kona var «hans livs store kjærlighet»:

Realitystjerne

Brody Jenner er sønn av Caitlyn Jenner (69), og halvbroren til milliardær Kylie Jenner (21) og modell Kendall Jenner (23). I sine yngre dager var kjendissønnen å se i realityserien «The Hills», og han har også medvirket i flere episoder av «Keeping Up With The Kardashians».

Nå om dagen er både Jenner og Carter å se i MTV-serien «The Hills: New Beginnings», der de originale «The Hills»-profilene møtes igjen. I serien har seerne fått være vitne til flere krangler mellom paret, blant annet da Jenner fikk en «lapdance» av en kvinne på et utested.

- Du sa til henne i går kveld at vi hadde et åpent forhold, sier Carter i serien, hvorpå Jenner fyrer tilbake og sier at han «ikke orker å snakke om det mer».

«The Hills»: Kultserien gjør comeback. Bilder: MTV Vis mer

Intim seremoni

Eksparet giftet seg som nevnt på den Indonesiske øya Sumba i fjor sommer, der de hadde en intim seremoni foran 50 av sine nærmeste. Det var også der 35-åringen to år tidligere hadde gått ned på kne og fridd til sin kjære Kaitlynn Carter.

Feiringen foregikk i fire dager på den idylliske øya, og etter bryllupet uttalte Jenner følgende til People:

- Det føles fantastisk. Jeg føler at vi har vært gift i fem år allerede!

- Det var en nedtur

En som imidlertid ikke var til stede under bryllupet, var Jenners far, Caitlyn Jenner.

Kilder sa den gang til TMZ at 35-åringen var «ekstremt såret» over beslutningen. Ifølge nettstedet skal Caitlyn Jenner ha droppet den store begivenheten på grunn av en «lukrativ forretningsmulighet».

I en nylig episode av «The Hills: New Beginnings», åpnet Brody opp om bryllupet og smerten han følte over farens uteblivelse fra bryllupsfesten.

- Å ikke ha faren min i bryllupet, det var en nedtur. For å være ærlig var det veldig sårende, og jeg ville elsket å ha henne der. Men hun hadde tydeligvis andre ting å gjøre, uttalte han i serien.