Kim Kardashian:

Realitystjerna vekker oppsikt med dette

Kommentarfeltet koker etter at realitystjerna delte et bilde av antrekket sitt.

SKILT: Det er fem måneder siden Kim og Kanye skilte lag. Hun støtter imidlertid fremdeles ektemannens musikalske eventyr, denne gang i et litt spesielt antrekk. Her avbildet i 2016. Foto: Eduardo Munoz / Reuters / NTB
SKILT: Det er fem måneder siden Kim og Kanye skilte lag. Hun støtter imidlertid fremdeles ektemannens musikalske eventyr, denne gang i et litt spesielt antrekk. Her avbildet i 2016. Foto: Eduardo Munoz / Reuters / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er mye som tyder på at realitystjerne Kim Kardashian (40) og rapper Kanye West (44) har beholdt et godt vennskap etter sjokkskilsmissen i februar.

Den populære duoen giftet seg i 2013, og rakk i åra etter å bli en familie på seks. Sammen har de barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Fem måneder er altså gått etter skilsmissen, men de er blitt observert sammen en rekke ganger etter sjokknyheten. I juli var de blant annet på museum i San Francisco sammen - hele familien.

For om lag en måned siden dukket også Kardashian opp på eksmannens musikkarrangement. Det har hun gjort nok en gang, denne gangen i et litt spesielt antrekk.

Sjokkerende antrekk

I disse dager er nemlig Kanye West godt i gang med å slippe sitt nyeste album «Donda», som er oppkalt etter hans avdøde mor.

I den forbindelse har også ekskona overrasket stort ved å dukke opp for å feire rapperen. Dette er andre gang det skjer.

I juli, da hun dukket opp på det første arrangementet, hadde realitystjerna matchet antrekk med rapperen, der begge hadde valgt å kle seg i rødt. Over hodet hadde Kanye West det som tilsynelatende var en strømpebukse. Den valgte Kim å droppe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer