Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Real Housewives of New Jersey»:

Realitystjerne utsatt for brutalt ran: - Ingen burde måtte oppleve dette

«Real Housewives of New Jersey»-stjernas hus ble tømt av frekke tyver. 

RANET: Realitystjerna Dana Manzo ble i helga brutalt ranet og bundet fast. Nå forteller de i en uttalelse at de håper ingen må gå gjennom det samme som dem. Foto: TV Norge, Universal 
RANET: Realitystjerna Dana Manzo ble i helga brutalt ranet og bundet fast. Nå forteller de i en uttalelse at de håper ingen må gå gjennom det samme som dem. Foto: TV Norge, Universal  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er blitt laget utallige forskjellige serier som fokuserer på hverdagslivet til rike fruer i USA. Den best kjente for nordmenn er kanskje «Svenske Hollywoodfruer», men amerikanerne vet å beite på sin egen mark.

«Real Housewives of»-seriene fokuserer på livene til velstående damer i byer som Atlanta, Orange County og Miami, og byr i kjent stil på drama for de fleste av de involverte deltakerne. En av de mest profilerte damene fra New Jersey-utgaven av serien, Dana Manzo, har derimot opplevd dramatikk som går langt utenfor de små intrigene tv-seerne får et innblikk i.

Denne helga ble hun og kjæresten brutalt angrepet i sitt eget hjem, og frastjålet flere personlige eiendeler.

Bundet fast og ranet

Det er The Huffington Post som omtaler den tragiske saken. Manzo og kjæresten hennes Dave Cantin hadde akkurat kommet hjem etter en fest da de ble møtt av maskekledde personer inne i sitt eget hus i Holmdel, New Jersey.

Klokka var rundt elleve på kvelden da de ble møtt av de frekke tyvene. Påtalemakten i Monmouth County bekrefter overfor People at realitystjernas kjæreste ble slått i ansiktet med et balltre av tyvene, mens Manzo selv ble dyttet flere ganger.

KJENT: Dana Manzo (nummer to fra venstre) ble i helga brutalt ranet i sitt eget hjem. Her er hun med resten av «Real Housewives og New Jersey»-gjengen. Fra venstre: Danielle, Dina, Jecqueline, Caroline og Teresa. Foto: TV Norge, Universal 
KJENT: Dana Manzo (nummer to fra venstre) ble i helga brutalt ranet i sitt eget hjem. Her er hun med resten av «Real Housewives og New Jersey»-gjengen. Fra venstre: Danielle, Dina, Jecqueline, Caroline og Teresa. Foto: TV Norge, Universal  Vis mer

For å kontrollere de rettmessige eierne av huset, bandt tyvene paret sammen. Mens paret var fastbundet, romsterte kjeltringene huset for personlige eiendeler som smykker og kontanter, før de forlot åstedet og de bundne ofrene. Cantin kom seg imidlertid løs da ranerne hadde dratt, og kontaktet raskt politiet.

Både Manzo og Cantin ble sendt til sykehus etter hendelsen med skader i ansiktet, og Cantins nese var blant annet brukket. Politiet i den amerikanske delstaten jakter nå på gjerningsmennene, som skal være to menn.

Hendelsen har preget paret. I en uttalelse fra deres advokat, gitt til E! Online, forteller de at ransepisoden var traumatisk.

- Dina og David er rystet etter dette e traumatiske og voldelige innbruddet og ranet. Ingen burde måtte oppleve dette. De er takknemlige overfor politiet og andre instanser, og setter pris på alles gode ønsker og ord i ettertid, heter det i uttalelsen.

✨R&R in PR ✨

Et innlegg delt av dinamanzo (@dinamanzo)

Manzo var en av hovedkarakteren i «Real Housewives of New Jersey» sine to første sesonger. I sesong fire dukket hun opp som gjest, og i sesong seks var hun igjen blitt hovedkarakter. Fruen de har fulgt lengst, som har vært med i alle de sju sesongene, er Teresa Giudice. Serien har i Norge vært å se på TV Norge.

Flere kjendisran

Dette er ikke første gang personer fra tv- og filmbransjen utsettes for slik kriminalitet. Det har skjedd flere ganger tidligere, hvor det kanskje best berømte eksemplet er ranet av Kim Kardashian i Paris.

GRÅTKVALT: Det blå tårevått da Kim Kardashian West åpnet seg opp om hvordan hun taklet Paris-ranet og hvordan det har endret livet hennes. Hun gjestet TV-showet The Ellen Show. Video: EllenTube via TV3 Vis mer

Realitystjerna Kim Kardashian ble utsatt for et brutalt ran i en eksklusiv leilighetsbygning i Paris i oktober i fjor. Hun ble bundet og truet med pistol, mens flere maskerte gjerningsmenn stjal smykker og andre verdier til millioner av dollar.

Bare måneder etter ble Bollywood-stjerna Mallika Sherawat offer for en svært lignende ugjerning i den franske hovedstaden.

Sherawat og hennes franske kjæreste Cyrille Auxenfans fortalte politiet at de ble overfalt i lobbyen i leilighetsbygningen de bodde i. Overfallet fant sted på kveldstid fredag 11. november, og tre gjerningsmenn forsøkte å ta veska til Sherawat.

NRK-profilene Arild Opheim og Elin Ruhlin Gjuvsland ble i oktober 2013 ranet og truet på livet i en leilighet i Oslo. Ranerne stakk av med blant annet verdisaker, bakkort og pin-koder.