Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kim Kardashian og Kanye West:

Realitystjernens bestevenn tar bladet fra munnen etter skandaleåret

Kim og Kanye «gleder seg» til en ny start.

GLEDER SEG TIL 2017: Kanye West og Kim Kardashian har hatt et turbulent år, med økonomiske problemer, sykdom og det dramatiske ranet i Paris. Nå gleder de seg til et nytt år. Foto: NTB scanpix
GLEDER SEG TIL 2017: Kanye West og Kim Kardashian har hatt et turbulent år, med økonomiske problemer, sykdom og det dramatiske ranet i Paris. Nå gleder de seg til et nytt år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Superparet Kim Kardashian (36) og Kanye West (39) sitt år har vært svært turbulent, og skandalene som har preget hverdagen deres har vært langt fra private.

Rapstjernen var nylig innlagt på sykehus, og Kim ble for noen få måneder siden brutalt ranet i Paris.

KIM TRUET MED PISTOL: Kanye West avbrøt konserten i New York etter at kona, Kim Kardashian ble truet med pistol på hotellrommet hennes i Paris. Norske Marianne Skøien var tilstede på konserten og filmet øyeblikket West forlot scenen. Video: Marianne Skøien / Twitter/Sammy_Smiley_ via Storyful Vis mer

Familien Kardashian-West har også hatt andre ting å stri med, da det sjeldent er en uproblematisk dag i livene deres.

Det nye året nærmer seg for tobarnsforeldrene, som har barna Saint (1) og North (3) sammen, og det blir forhåpentligvis mindre dramatisk enn fjoråret. I hvert fall om vi skal tro Kims bestevenn, Jonathan Cheban (42).

- Gleder seg

Han og Kardashian har vært venner i en årrekke, og han er ofte å se ved realtiystjernens side i serien «Keeping Up With The Kardashians».

I et eksklusivt intervju med US Weekly forteller Jonathan, som driver et PR-byrå og et underholdningsmagasin på nett, at venneparet hans gleder seg til å få 2016 overstått.

- Kim og Kanye gleder seg til et nytt år med nye forandringer. Det kommer til å bli fantastisk, sier han til magasinet.

- IKKE SANT: Jonathan Cheban (t.v.), en av Kims nærmeste venner, avviser at det er hold i skilsmisseryktene. Foto: Sultana / Splash News / NTB Scanpix
- IKKE SANT: Jonathan Cheban (t.v.), en av Kims nærmeste venner, avviser at det er hold i skilsmisseryktene. Foto: Sultana / Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Reality-personligheten understreket også at Kanye West har det veldig bra om dagen.

- Ble overrasket

I kjølvannet av rapperens innleggelse på sykehus, begynte det å versere rykter om at Kardashian ønsket å skille seg fra ham.

Det kunne bestevennen slagkraftig avkrefte.

- Jeg kan si at en skilsmisse ikke skjer. Jeg ble overrasket da noen spurte meg om det på rød løper. Men nei, de skal definitivt ikke skille seg, forteller han til magasinet.

Stjernenes venn har også gått hardt ut mot skilsmisseryktene tidligere. I et intervju med E!News fortalte han at ryktene var latterlige.

- Men jeg må si at disse skilsmissegreiene er ganske hysteriske, for jeg snakket nettopp med begge to på FaceTime og da de fortalte om ryktene brøt jeg rett og slett ut i latter, sa han.

REAGERER MED VANTRO: Kanye West gikk opp på scenen og forbi Beck, som nettopp hadde vunnet prisen for årets album under søndagens Grammy-utdeling, og lot som han skulle kuppe takketalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!