USA-valget:

Redd for valgresultatet: - Dette har Hitler gjort før, og nå gjør Trump det

Norske kjendiser med tilknytning til USA om valget. 

- REDD: Jan Thomas mener grunnen til at Trump nå er presidentkandidat er fordi altfor mange «har sovet i timen». Han frykter at historien skal gjenta seg. Foto: Dagbladet
- REDD: Jan Thomas mener grunnen til at Trump nå er presidentkandidat er fordi altfor mange «har sovet i timen». Han frykter at historien skal gjenta seg. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tirsdag 8. november skal det avgjøres hvem som blir USAs neste president. Blir det demokratenes representant Hilary Clinton, eller republikanernes mye omtalte Donald Trump?

I forkant av valget har det vært opphetede debatter, beskyldninger og anklager - ja, rett og slett mye dramatikk og sirkus rundt de to presidentkandidatene.

Her hjemme i Norge er det mange som engasjerer seg i amerikanernes presidentvalg, det samme gjelder norske kjendiser. Kanskje spesielt de som har en tilknytning til USA.

- Folk vil ha noe nytt

Tidligere supermodell Vendela Kirsebom har den siste tida vært en av de norske kjendisene som har uttalt seg mest om USA-valget. Hum har møtt Donald Trump flere ganger, og har uttalt seg om hvordan hun opplevde dette.

Under en journliastmiddag i regi av Vanity Fair i 1993, var Vendela Kirsebom invitert som en av mange celebre gjester. Hun ble plassert ved siden av Donald Trump under middagen, noe som rett og slett ble en ubehagelig opplevelse.

- Jeg reagerte på måten han pratet på, som virket veldig mannssjåvinistisk og nedlatende, sa Kirsebom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer