Liva Ingebrigtsen:

- Redd jeg skulle hulke

Det ble følelsesladet da idrettsstjernens kone forlot familien for å medvirke i en strabasiøs TV-innspilling.

LYKKELIG GIFT: Liva og Henrik Ingebrigtsen giftet seg i 2018. Her er de avbildet under premieren på Kristian Valens show «Fartøy Valen Seiler Igjen» i Kuppelhallen i Stavanger. Foto: Terje Bendiksby / NTB
LYKKELIG GIFT: Liva og Henrik Ingebrigtsen giftet seg i 2018. Her er de avbildet under premieren på Kristian Valens show «Fartøy Valen Seiler Igjen» i Kuppelhallen i Stavanger. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til våren er det klart for enda en sesong av «Kompani Lauritzen» på TV 2, den fjerde i rekka, og i november ble det kjent hvilke kjendiser som skal å bryne seg på oberstens militærtrening. Blant dem finner vi influenser og «løpefrue» Liva Ingebrigtsen (26).

Liva er kona til friidrettsstjernen Henrik Ingebrigtsen (31), og hun har blitt et godt kjent fjes gjennom familiens realityserie «Familien Ingebrigtsen», som har gått på NRK. Men «Kompani Lauritzen» markerer tobarnsmorens debut i realitykonkurranse.

- Jeg er ganske rolig. Jeg har forberedt meg mentalt og sett for meg hvordan dette blir. Det tror jeg har hjulpet ganske mye, fortalte 26-åringen til Dagbladet bare et lite døgn før innspillingen startet i sommer.

Ble «alenepappa»

Ekteparet Ingebrigtsen giftet seg i april 2018, og sammen har de døtrene Olivia og Charlotte. Til Dagbladet erkjenner «Kompani Lauritzen»-Liva at avskjeden med barna ved avreise før TV-innspillingen ble av det tårevåte slaget.

- Jeg var redd jeg skulle hulke. Det skjedde ikke, men tårer - det ble det. Det er nok uansett lettere å være den som reiser enn den som blir hjemme og blir reist fra. Jeg ville i hvert fall ikke dratt fra ungene potensielt sett i flere uker om jeg ikke skulle gitt alt i denne konkurransen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer