Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Benjamin Ingrosso:

Redd ny leilighet

Den 22 år gamle svenske artisten forklarer hvorfor han fortsatt ikke har flyttet inn i leiligheten han kjøpte for et halvt år siden.

AVSLØRER: I fjor kjøpte Benjamin Ingrosso sin første leilighet i Stockholm. Nå avslører han hvorfor han ikke har flyttet inn. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRER: I fjor kjøpte Benjamin Ingrosso sin første leilighet i Stockholm. Nå avslører han hvorfor han ikke har flyttet inn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor kjøpte den 22 år gamle svenske artisten Benjamin Ingrosso sin første leilighet sentralt i Stockholm. Leilighetskjøpet kom etter at han over lengre tid hadde snakket om at han ønsket å flytte hjemmefra.

Men i stedet for å flytte inn i sin nyinnkjøpte leilighet valgte han å flytte inn hos bestevennen og artisten Jacob (30) og kona Melina Criborn (30), og her har han blitt boende siden.

I en tidligere episode av det velkjente realityprogrammet «Wahlgrens Värld» fikk man et innblikk i hvordan den nye leiligheten til 22-åringen så ut.

Da virket ikke artisten særlig fornøyd med leilighetens utseendet, og delte sine planer om å renovere i form av å blant annet rive kjøkkenet og pusse det opp, ifølge Expressen.

- Jeg vil føle at du man kommer hjem til en suite, uttalte «Dance You Off»-sangeren, som innrømmet at han bare hadde vært i leiligheten sin to ganger siden han kjøpte den.

FLØRTER: Rød Løpers programleder Kine Falch finner tonen med Benjamin Ingrosso på rød løper på Vixen Awards. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

En indre frykt

At han ikke ønsket å bo der, mente mora, Pernilla Wahlgren (52), bunnet i at han var redd.

- Egentlig tror jeg at han er litt redd for å flytte til sin egen leilighet. Jeg tror han utsetter det fordi han trives så bra hos Jacob og Melina, sa Wahlgren den gang.

Nå kommer imidlertid sannheten fram om hvorfor Ingrosso fortsatt ikke har flyttet inn i leiligheten sin - et halvt år etter innkjøpet.

- Jeg har snakket mye med psykologen min om dette, hvorfor det ikke går raskere, men alle tar sine skritt og for meg tar det litt lengre tid. Det må ha vært en slags indre frykt, innrømmer 22-åringen overfor Expressen.

Til avisa forklarer Ingrosso at han har fått reaksjoner på at han ikke flyttet inn så fort han fikk muligheten.

- Det føles ut som janteloven - at du skal flytte ut og bo for deg selv. Jada, det er vel sikkert fint det også. Men jeg og Jacob elsker å henge sammen, så han får jo et luksuriøst sted som gjør at han kan bo med både kona og bestevennen sin, uttaler artisten, og legger til at det kommer til å bli vanskelig når han først skal flytte ut.

Til tross for at det blir vanskelig den dagen han flytter ut, innrømmer Ingrosso at han også gleder seg til å kunne bo i leiligheten sin - etter seks måneder på vennenes sofa, og forklarer at han gradvis tar med deler av flyttelasset sitt dit.

AVSLØRINGER: Benjamin Ingrosso avslører en rekke hemmeligheter i leken «Jeg har aldri». Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Coronaviruset stoppet renoveringen

Det er imidlertid ikke bare frykten for å bo alene i leiligheten som har gjort at Ingrosso ikke bor der, men også renovering har spilt inn.

- Jeg reiv kjøkkenet og skulle bygge et nytt, men så kom corona, forklarer Ingrosso.

At Ingrosso går til psykolog har han tidligere vært åpen om. I januar hadde det gått et år siden artisten og ekskjæresten Linnea Widmark gikk hver til sitt.

Bruddet gikk hardt innpå den svenske artisten, og han har ved flere anledninger fortalt åpent om følelsene sine etter bruddet.

Sist i januar åpnet han seg om den tunge tida i et intervju med svenske «Nyhetsmorgon», gjengitt av Expressen.

- Jeg syns det er litt vanskelig å prate om. Det er derfor jeg trykker det inn i låtene mine, fortalte 22-åringen.

FLØRTING: De svenske superstjernene Benjamin Ingrosso og Zara Larsson har forvirret fansen den siste tiden med vill flørting i sosiale medier. Nå svarer han på ryktene overfor Rød Løper. Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Gikk til psykolog en gang i uka

Videre innrømmet Ingrosso at han går til psykolog fordi han ønsker å finne ut hvorfor han fungerer og tenker som han gjør.

- Altså, det siste halvåret har jeg gått til psykolog én gang i uka. Jeg er 22 år og har vel ganske bra peiling på hvem jeg er. Grunnen til at jeg går til psykolog er for å vite hvorfor jeg er som jeg er. Jeg vet akkurat hvordan jeg fungerer i visse situasjoner, der jeg blir lei meg og sur, men jeg vil gjerne vite hvorfor, sa han, og fortsatte:

- Det samme med bruddet som tok mye lengre tid å gå videre etter enn det jeg trodde. Jeg trengte å bearbeide det og spørre meg selv hvorfor.

Da Dagbladet møtte den svenske artisten i slutten av juni i fjor var han åpen om å finne kjærligheten på ny - kanskje til og med med en nordmann.

- Jeg elsker norske jenter, jeg kunne absolutt fått meg en norsk kjæreste ja! sa artisten til Dagbladet.

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Da kan jeg lære meg litt norsk også, la han lattermildt til.

«Dance You Off»-sangeren setter nemlig pris på sine norske fans, og beskrev dem som «supersnille og rett og slett veldig søte». Ingrosso gikk også så langt at han sa han elsker Norge.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!